2777
2789
ان شاء الله خدا خدا به شما و ما از رزق حلال و بابرکت عنایت کنه❤️

ان شاالله عزیزم 

آدمک آخردنیاست بخند    آدمک مرگ همین جاست بخنددسته خطی که توراعاشق کرد      شوخی کاغذی ماست بخند      

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول تو زمینه ارز دیجیتال حسابی آموزش ببین  یا از کم شروع کن که قلقش دستت بیاد  درآمد خوبی داره و از بورس خیلی بهتره  راستش من تا الان تو صرافی های (ارز دیجیتال) ایرانی مختلفی ثبت نام کردم که به نظرم صرافی بیت پین از همشون مناسب تره چون هم بیش از صد ارز رو میشه تو این صرافی معامله کرد و هم تیم پشتیبانی خوب و قوی داره ، من یک لینک دعوت دوستان رو میدم خدمتتون که اگه هنگام ثبت نام این کد رو وارد کنید (میتونید کپی و بعد الصاق کنید) بعدا هر معامله ای که تو این صرافی انجام بدید صرافی بیت  پین۱۵ درصد از اون معامله رو هم برای شما تخفیف میده و هم برای من ۱۵ درصد تخفیف میده که خیلی خوبه یعنی هم من سود میکنم و هم شما که هنگام ثبت نام کد دعوت من رو وارد کردید این رو هم بگم که من تو کد دعوت نسبت سود رو مساوی قرار دادم یعنی ۱۵ به ۱۵ و بی عدالتی نکردم که مثلا ۳۰ به ۰ یا ۲۵ به ۵ یا ۲۰ به ۱۰ قرار بدم و این یعنی انصاف و عدالت پس هر وقت خواستین تو صرافی بیت پین ثبت نام کنید این کد (لینک دعوت) رو وارد کنید و تو معاملات ۱۵ درصد تخفیف بگیرید پس من لینک دعوت رو پایین گذاشتم👇https://bitpin.ir/signin/?ref=srVkNY3b