2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

20 تومن که الان حقوق یه کارمنده پسر داییم بنگاه املاک داره ماهی یه میلیارد در میاره حداقل

ماهی یه میلیارد خب بگو کل ایران رو خریده😐

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

دروغ میگی 

نمیگه بخدا خونه بده بنگاه ۵۰۰ تومن ۲۰۰ تومن میکنه روش میفروشه یه هفته بعد 

همسرم گفته با تو خوشبخت ترینم مگ میشه خوشحال نباشم اخه فدایت بشوم من ک برای این میهن و ناموس مردم تمام تلاشت را میکنی 🥰🥰🥰🥰
20 تومن که الان حقوق یه کارمنده پسر داییم بنگاه املاک داره ماهی یه میلیارد در میاره حداقل

اونایی ک بازار آزاد کار میکنن درآمدشون بالاس 

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
چی کارن

پاسداره 

شغل دومشونم گاخونه داری کشت لوبیا سبز و توت فرنگی

همسرم گفته با تو خوشبخت ترینم مگ میشه خوشحال نباشم اخه فدایت بشوم من ک برای این میهن و ناموس مردم تمام تلاشت را میکنی 🥰🥰🥰🥰
ماهی یه میلیارد خب بگو کل ایران رو خریده😐

عزیزم تو بالا شهر املاکی داره خونه ها همه بالای 50 میلیارد میدونی حق کمیسیون چقدر میدن بهش چ فروش چ اجاره جدا از اون خودش بساز بفروشم میکنه زمین میخره امشب 5 میلیارد میندازه روش یه هفته بعد میفروشه کلا خیلی وضعش توپ شده با این گرونیای این دو سه سال اخیر