2777
2789
عنوان

شوهرم دیگه بهم محل نمیزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 65 پست
گفتن شوهرتون افسردگی بارداری گرفته😐

من کسی رو ندارم که باهاش در دل کنم واسه همین اومدم اینجا حالا بزار منو زندگیمو مسخره کنن 

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 

با عرض پوزش از سایر خوانندگان که این مطلب رو میگم عزیزم جدیدا اسهال نشدی؟

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما هیچ مشکلی ندارید همسرتون مشکل دارن  اولین قدم اینه که با ایشون صحبت کنید و بگیر که و ...

قبلا که از سر کار می اومد فیلم دانلود میکردم باهم نگاهذمیکردیم میوه و چایی میخوردیم میخندیدیم الان فیلم مورد علاقه شو میزارم میره تو گوشی چایی میریزم نمیخوره حوصله نداره

من کسی رو ندارم که باهاش در دل کنم واسه همین اومدم اینجا حالا بزار منو زندگیمو مسخره کنن 

مسخره نکرده عزیزم ناراحت نشو،منظورش اینه ک جای اینک شما حالتون بد باشه و ب خاطر بارداری رفتارتون عوض شه،شوهرتونه ک عوض شده

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
بعضی وقتا باید صبر کنی،  چون ظاهرا تلاش هم کردی، اگه زیاد بهش اصرار کنی هم دور برش میداره، معم ...

عزیزم این خانوم درست میگن به ایشون درباره بچتون مسئولیت بدید بزارید بفهمه که این بچه فقط مال شما نیس و اون هم وظایفی در قبالش داره 

قبلا که از سر کار می اومد فیلم دانلود میکردم باهم نگاهذمیکردیم میوه و چایی میخوردیم میخندیدیم الان ف ...

راضی بود الان بچه بیارین؟شاید حس میکنه بارداری و زایمان و بچه بینتون فاصله میندازه برای همین تو خودشه،شوهر منم اوایل بارداری ک حال روحیم خراب بود اون حالش بدتر شده بود،نمیدونست بارداری چقد روح و روانه بهم میریزه،فقط وقتی میدید من حالم خوب نیس میگف از همین الان بچه نیومده تو توجهت بهم کم شده چ برسه وقتی بیاد،همش میگف کاش بچه دار نمیشدیم،تا من قشنگ باهاش حرف زدم تا خیالش جمع شد 

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
عزیزم این خانوم درست میگن به ایشون درباره بچتون مسئولیت بدید بزارید بفهمه که این بچه فقط مال شما نیس ...

بعضی وقتا پیام میدم بهش میگم نی نی مون دلش برات تنگ شده یا نی نی گفته امروز واسه بابایی ارایش کن نگاه چقدر دوست داره 

راضی بود الان بچه بیارین؟شاید حس میکنه بارداری و زایمان و بچه بینتون فاصله میندازه برای همین تو خودش ...

نه خودش هم مشتاق بود چند وقت انتظار کشید 

نه خودش هم مشتاق بود چند وقت انتظار کشید 

شوهر منم همین بود،ولی حاله منو ک دید پشیمون بود اوایلش،الان راضیه و خوشحال،الان چن وقتتونه؟یکم صب کنین شاید زمان ک بگذره و شما روبراهتر شین اونم حالش خوب شه

ها 😑

آخه می خواستم ببینم شاید کسی اول ادرارشو ریخته  درخونتون. بعضی آدما مخصوصا زنا توی چایی ادرارشونو می ریزن تاکسی رو تحت نفوذ وعلاقه ی کور کورانه شون  قرار بدن اگرهم نتونن بدن بخوره می ریزن دم در خونشون ادرا ر زن مسن مخصوصا اکه بیوه باشه سردی میاره

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
شوهر منم همین بود،ولی حاله منو ک دید پشیمون بود اوایلش،الان راضیه و خوشحال،الان چن وقتتونه؟یکم صب کن ...

انشالله که خوب بشه چون واقعا همچین ادمی نیست مرسی از راهنماییت 

انشالله که خوب بشه چون واقعا همچین ادمی نیست مرسی از راهنماییت 

حتما میشه نگران نباش،سعی کن از حاله روحیت بیشتر براش توضیح بدی حتی تو پیام،قربونت عزیزم،ان شاالله حاله زندگیتون زوده زود خوب شه مث قبل🙏🙏🙏

آخه می خواستم ببینم شاید کسی اول ادرارشو ریخته  درخونتون. بعضی آدما مخصوصا زنا توی چایی ادرارشو ...

روحیمو عوض کردی مرسی 😀