2777
2789
عنوان

شوهرم دیگه بهم محل نمیزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 65 پست
خب عزیزم مشکلتون خیلی حاد هست قبل از اینکه این استرس و ناراحتیتون رو بچه تاثیر بزاره برید پیش مشاور

فکر کنم واقعا لازمه 

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 
کتاب زن‌ کامل رو کجا دانلود کنم ؟

من از اپلیکیشن طاقچه خریدم، ولی کاغذی را اینترنتی هم میتونید بخرید. 

رایگان جایی ندیدم راستش ولی میتونم بگم ارزش داره، اگه خریذی و خوشت نیومد، بهم بگو من برات جبران میکنم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا عزیزم وسط این هاگیر واگیر الان یه سریا میان میگن پاشو یه شرت قرمز بپوش خودتو خوشگل کن شام بپز ت ...

افسردگی نگرفتم وقتی حس کنی تودخونه مثل روح میمونی دیگه افسردگی چیه 

مردا مثل کش تونبون می مونن باید بزاری تاجایی که جاداره راحت کش بیاد وتادلش نیخواد فاصله بگیره یه دفعه باچنان سرعتی برمی گرده که باورت نمیشه  بهش وقت بده تادلش برات تنگ بشه زود نرو سراغش دلشونزن 

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
باورت میشه تولدش بود واسش کیک گرفتم کادو خریدم ارایش کردم لباس خوشگل پوشیدم ولی حاضر نشد یه عکس باها ...

چی بگم؟ چرا این قدر این جوریه؟ قبلا هم همین بود؟ 

مامانش نظری نداره؟ اگه او میره پیش خانواده اش تو هم نمیشه بری اونجا؟ 

حداقل یه چند تا کار سرش بریز بگو منو ببر دکتر حالم بده، خودت را بزن به مريضی 

حالا عزیزم وسط این هاگیر واگیر الان یه سریا میان میگن پاشو یه شرت قرمز بپوش خودتو خوشگل کن شام بپز ت ...

اوفففف اره بخدا،اخ ک من چقد حرص میخورم اینارو میبینم😂😂😬😬

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
مردا مثل کش تونبون می مونن باید بزاری تاجایی که جاداره راحت کش بیاد وتادلش نیخواد فاصله بگیره یه دفع ...

بخدا اصلا بهش گیر ندادم گفتم بزار تو خودش باشه خوب میشه ولی داره بدتر میشه

ببخشید الان شوهرت خونه ی مادرشوهرته؟

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

گفتن شوهرتون افسردگی بارداری گرفته😐

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
چی بگم؟ چرا این قدر این جوریه؟ قبلا هم همین بود؟  مامانش نظری نداره؟ اگه او میره پیش خانواده ا ...

قبلا همه حسادت میکردن به رابطمون تازگی ها اینطور شده 

عزیزم شما هیچ مشکلی ندارید همسرتون مشکل دارن 

اولین قدم اینه که با ایشون صحبت کنید و بگیر که وظایفشون رو نسبت به شما درست انجام نمیدن اگر اصلاح شدن که هیچ اگر اصلاح نشدن 

کلا ازشون فاصله میگیرید جوری رفتار میکنید که اصن انگار شخصی به این اسم وجود ندارع برا خودتون برید بیرون بگردید و فیلم ببینید فقط نزارید این ناراحتیتون ادامه دار شه چون شرایط حساسی دارید و احتمال اینکه مبتلا به افسردگی بشید بالا میره 

قبلا همه حسادت میکردن به رابطمون تازگی ها اینطور شده 

بعضی وقتا باید صبر کنی، 

چون ظاهرا تلاش هم کردی، اگه زیاد بهش اصرار کنی هم دور برش میداره، معمولی باش باهاش 

فقط کار یادت نره بریزی سرش، مثلا بگو بچه تکون نمیخوره، خیلی بده، باید بریم دکتر 

یا غذای خوراکی چیزی بهش سفارش بده. 

بگو برای سلامت بچه فلان خوراکی لازمه