من سونو ان تی دادم 1.5 بود تیغه بینی هم دیده شد رفتم آزمایش غربالگری اول برام نوشته ریسک بینابین. تا حالا کسی اینجوری شده غربالگری اول اینجوری باشه بعد غربالگری دوم بدید همه چی خوب باشه؟؟بخدا استرس دارم همش دارم گریه میکنم.
خدایا مرسی بابت زندگی آرومم نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا دکتر من گفت حق نداری بری اینترنت آزمایشهارو بخونی من میگم خوبه یعنی خوبه به خدا استرس از همه چی بدتره صبر کن دکترت ببینه اون نظر بده الانم بچه یه ماهه سالم دنیا اومده
من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
خیلیا اینطوری میسن نگران نباش آنو مالی دقیقتره و مطمئن باش اونموقع ریسکش خیلی میاد پایین
دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون میبرد آخ که چه آرامشیییییی
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤