2777
2789
عنوان

حق شناس :/

292 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

اول اینکه نزدیک به یه ساله ک عضو نی نی سایت بودم و این کاربری جدیدمه پس مرسی بخاطره خوش امد گویی هاتون 😂💛 و دوم اینکه دوستان لطفا هر کسی تجربه ای از ختم اقای حق شناس داشته بگه بهمون تا یکم از تجربیاتشون استفاده کنیم و دلمون اروم بگیره و امیدوار بشیم و اینک اگ میشه لطفا یکی برام توضیح بده این ختم رو من هرچقدر میخونم متوجه نمیشم راستش 

مرسیی بخاطره مهربونیاتون 😍❤

شمع تراپی انجام میدم برای 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ختمش برا چی خوبه شنیدم میگن چله حق شناس ولی نمیدونم برا چیه

میگن برای هرخواسته ای جواب میده هرخواستههههه ای 

ازدواج ، بارداری ، خرید خونه و .. 

سخته؟چطوریه انجامش؟

یکم اطلاعات دارم ولی ن در اون حد 

برای همین تاپیک زدم که یکم کمکم کنن چون تو گوگل هرچی زدم متوجه نشدم راسش 

خوب ابجی اره یکم سخته 

اینک باید تو این مدت اصلا گناه نکنی ، غیبت نکنی و دروغ نگی ، اهنگ گوش ندی ، حتی گناه های خیلی کوچیک ختمتو بهم میزنه مثل اینکه مادرت ازت یه چیزی بخاد بهش بگی ن یا عصبانی بشی و .. باید خیلی مواظب باشی نماز سر وقت و ..