2777
2789
عنوان

درد مقعد در هفته ۲۸ بارداری

2584 بازدید | 11 پست

دقیقا استخون بالای مقعدم چندروزه درد میکنه نمدونم خودشم درد میکنه یا نه ولی وقتی میشینم خیلی اذیت میشم باید یکطرفه بشینم مشکل دفع و اینام ندارم

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه بچه داره جا باز میکنه منم این مشکلو داشتم  ولی باز با دکترتم مشورت کن

هفته چند این دردو داشتی؟خودش که حرف نمیزنه مامای عوضیشم همش میترسونه میگه ممکنه درد زایمان باشه 

درد داره فشار نیس گمانم

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
احتمالا دنبالچه است تشک مخصوص داره بهر رو اون بشین

یعنی مشکل خاصی نیس؟

یعنی مشکل خاصی نیس؟

نه داره جا باز می‌کنه لگن منم درد دارم از دکترم پرسیدم گفت عادیه

بزن گوگل درد دنبالچه در بارداری کلی مطلب میاره برات

چقدر خوبه وقتی آدم ياد ميگيره كه ديگه نبايد به يه گُل مُرده آب بده :)
خودش که حرف نمیزنه مامای عوضیشم همش میترسونه میگه ممکنه درد زایمان باشه  درد داره فشار نیس گما ...

نه خودتو نترسون تو گهواره سرچ کن همه میگن ما این دردو داشتیم 

من بعضی وقتا فکر میکردم استخون لگنم الان میشکنه در این حد درد میکرد ولی الان که اخرام بهتر شدم 

نه داره جا باز می‌کنه لگن منم درد دارم از دکترم پرسیدم گفت عادیه بزن گوگل درد دنبالچه در بارداری کل ...

باشه ببینم عکس هم داره بفهمم دقیق مرسی عزیزم 

نه خودتو نترسون تو گهواره سرچ کن همه میگن ما این دردو داشتیم  من بعضی وقتا فکر میکردم استخون ل ...

اونجام چندنفر گفتن هموروئید و اینا داری ..

خود مقعدت چطور درد نداری؟

نه داره جا باز می‌کنه لگن منم درد دارم از دکترم پرسیدم گفت عادیه بزن گوگل درد دنبالچه در بارداری کل ...

آخ آخ دقیقا همونجا درد میکنه..ممکنه اون باعث شه روی خود مقعدهم فشار بیاد و درد بگیره؟

همون مثل تو بودم استخوان دنبالچم درد میکرد فکر میکردم ممکنه اونم باشه ولی بیشتر درد رو استخون بود&nb ...

آره همون دنبالچه هس

خداخیرتون بده ازین مامای دکترم متنفرم