2777
2789
عنوان

زیاد خوابیدن نوزاد

2648 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها من ی نوزاد 12 روزه دارم... 

روزها از ساعت 9 صبح تا 7 شب بی حال بی حال. 

به زور از خواب بلند میشه... 

خیلی خیلی کم شیر می خوره. تمام بدنش آب میریزم و دما رو کم میکنم تا بیذار بشه. 

ولی شبا تا صبح بیداره و گریه میکنه. 

به نظرتون طبیعیه؟ 

چون زردی هم داره شیر دادن بهش خیلی مهم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوابیدن نوزاد خب از ۲۴ ساعت ۲۰ ساعت خوابه ولی اینکه میگی بیحاله طبیعی نیست

و اینکه میگی آب می‌ریزم روش تا بیدار بشه😳حالت خوبه؟ دختر ،نی نی شوکه میشه چه کاریه مگه مامور ساواکی شکنجه میکنی

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
خوابیدن نوزاد خب از ۲۴ ساعت ۲۰ ساعت خوابه ولی اینکه میگی بیحاله طبیعی نیست و اینکه میگی آب می‌ریزم ...

نه اینکه آب بریزم. پنبه رو خیس مبکنم میکشم به بدن و صورتش. 

عرق کاسنی هم میزنم. چون زردی داره. 

نه اینکه آب بریزم. پنبه رو خیس مبکنم میکشم به بدن و صورتش.  عرق کاسنی هم میزنم. چون زردی داره. ...

زردیش چنده؟ فقط کف دست و پاشو ماساژ بده،آب چیه آخه

شیر تو خواب نمیخوره؟

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

بخاطر زردیشه عزیزم

کف ماهاشو قلقلک بده کنار فکشو ماساژ بده تا بتونه شیربخوره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
12 هست.  48 ساعت هم تو دستگاه بوده. تو خواب شیر خودمو که دوشیدم میدم.

اگه شرق تهرانی آدرس بدم یه دکتر خوب هست یه قطره میده زردیش سریع تموم میشه