2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

74 بازدید | 5 پست

خانما کی اینجا تنبلی تخمدان داره؟ چه دارویی مصرف میکنه؟ سایز تخمدان هاشم تغییر کرده؟ 

با تنبلی تخمدان میشه باردارشد؟ 

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
من قبلا داشتم دارو مصرف کردم رفع شدم باردارم شدم یه دختر دارم ولی رفتم دکتر دوباره برگشته

عزیزم داروهات چی بود؟ تنبلیت شدید بود؟ چندوقت اقدام داشتی که دخترنازت و باردارشدی؟ میشه راهنماییم کنی

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمانش ورزش و نخوردن چربی و شیرینی سایز دو کمرتو کم کن نتیجه میگیری

شیرینی وچربی و کم کردم. مرسی که راهنماییم کردی عزیزم انشاالله همیشه سلامت باشی❤️

عزیزم داروهات چی بود؟ تنبلیت شدید بود؟ چندوقت اقدام داشتی که دخترنازت و باردارشدی؟ میشه راهنماییم کن ...

دقیقا یادم نمیاد کلومیفن بود فک کنم یکیش یکیشم ld یکی دیگه بود نمیدونم ۵.۶ ماهی میشد تو اقدام بودم ۲ ماه بعد داروها باردار شدم