nnafasjooon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 2210 عنوان تنبلی تخمدان 74 بازدید | 5 پست خانما کی اینجا تنبلی تخمدان داره؟ چه دارویی مصرف میکنه؟ سایز تخمدان هاشم تغییر کرده؟ با تنبلی تخمدان میشه باردارشد؟ تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢 میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 1400/01/30 | 17:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
98khanomkhanoma عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 525 من قبلا داشتم دارو مصرف کردم رفع شدم باردارم شدم یه دختر دارم ولی رفتم دکتر دوباره برگشته
nnafasjooon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 2210 من قبلا داشتم دارو مصرف کردم رفع شدم باردارم شدم یه دختر دارم ولی رفتم دکتر دوباره برگشته عزیزم داروهات چی بود؟ تنبلیت شدید بود؟ چندوقت اقدام داشتی که دخترنازت و باردارشدی؟ میشه راهنماییم کنی تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢 میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
رژا عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 3017 درمانش ورزش و نخوردن چربی و شیرینی سایز دو کمرتو کم کن نتیجه میگیری
nnafasjooon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 2210 درمانش ورزش و نخوردن چربی و شیرینی سایز دو کمرتو کم کن نتیجه میگیری شیرینی وچربی و کم کردم. مرسی که راهنماییم کردی عزیزم انشاالله همیشه سلامت باشی❤️ تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢 میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
98khanomkhanoma عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 525 عزیزم داروهات چی بود؟ تنبلیت شدید بود؟ چندوقت اقدام داشتی که دخترنازت و باردارشدی؟ میشه راهنماییم کن ... دقیقا یادم نمیاد کلومیفن بود فک کنم یکیش یکیشم ld یکی دیگه بود نمیدونم ۵.۶ ماهی میشد تو اقدام بودم ۲ ماه بعد داروها باردار شدم