2777
2789
عنوان

تابلوفرش زیبا

124 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

تابلورش خیلی زیبا و شیک میخاستم از کجا بخرم؟ اینجا یه سری دوستان گفته بودن یافت آباد. کجای یافت آباد دقیقا؟

و اینکه معیار تابلو فرش خوب چیه؟ چون قیمت هاشون جاهای مختلف فرق میکنه. میخام ببینم از کجا بفهمم کدوم تابلو فرش خوبه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک سری از تابلو فرشها کامپیوتری هستند که قیمتشون خیلی کمتره.. من پیشنهاد میکنم عکس یا طرح مورد نظرت رو بدی برات ببافند.. 😉 هم چیزی هست که دوست داری ..هم قیمتش بسیار کمتره ..هم پول به دست تولید کننده ی اثر میرسه⁦💮

چطوری و کجا باید اینکارو بکنم؟ بافنده از کجا پیدا کنم؟

مثلاً در شهر تبریز و تمام روستاهای اطرافش میتونی کارگاه های قالی بافی رو پیدا کنی ..تو روستاها میتونی با قیمت خیلی پایین سفارش کار بدی.. از طریق اینستاگرام هم قطعاً میتونی چند تا از این کارگاه ها رو پیدا کنی

مثلاً در شهر تبریز و تمام روستاهای اطرافش میتونی کارگاه های قالی بافی رو پیدا کنی ..تو روستاها میتون ...

شهرستان نیستم که برم پیدا کنم بافنده. این شکلی هم اطمینان ندارم تهش اونچیزی که من میخام رو ببافن اونم با کیفیت خوب. ترجیح میدم کار رو از نزدیک ببینم بعد بخرم.