2777
2789
عنوان

ب نظرتون میشه ای وی اف کرد و هیییچکس نفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این مدت تک تک خونواده ی شوهرم دعوت کردم ک فعلا کسی نیاد ...شوهرم تاکید داره کسی نفهمه چون خونواده ...

اگه میدونی که درک وفهمشون چه قدره نگو عزیزم فردا زوم میکنن روت کوچکترین رفتار وکردار بچه تو ربطش میدن به همین

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
من پنج بار آی وی اف ناموفق داشتم حتی تخمک اهدایی گرفتم به جز خودمو شوهرم هیچ کس خبر نداره

عزیزم میتونم ازتون ی سوال بپرسم؟

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

دقیقا مشکلتون شبیه ماس تحرک شوهرت چنده 

جدیدا ازمایش نداده ولی سال پیش ۴۰درصد شده بود گرید آ و بی و سی

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
تو این مدت تک تک خونواده ی شوهرم دعوت کردم ک فعلا کسی نیاد ...شوهرم تاکید داره کسی نفهمه چون خونواده ...

پس میتونی 

در حال حاضر میتونی برین و بیاین چون فعلا آمپول میزنی و میری سونو و حتی تخمک کشی هم کار سختی نیست راحته بازم رفت و آمدت ادامه بده فقط زمانی که میری برا انتقال هیچ رفت و آمدی نداشته باش 

من پنج بار آی وی اف ناموفق داشتم حتی تخمک اهدایی گرفتم به جز خودمو شوهرم هیچ کس خبر نداره

عزیزم مراحل تخمک اهدایی چطوریه چقدر هزینه دادی؟ منم اگه تاسال دیگه نشه باید اهدایی بگیرم

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...