2777
2789
عنوان

مگ میشه براش نمرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2352 بازدید | 83 پست
جوندلممممم ماشالا ب خانم دکتر اینده😍 بله همونطور بود ک گفتم خداحفظش کنه😘

قربونت عزیز دلم فداتشم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالله 😘😘😘😘خانم دکتر اینده

فدات

کلا اون عروسکه رو بیچاره کرده

شیرش میده میخوابوندش بهش غذا میده  باهاش میرقصه

ولی هیچ وقت پرتش نکرده جالبه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

خواهش میکنم عزیزدلم برای سلامتیش صلوات میفرستم ❤

ممنونم سلامت باشی

لطف میکنی عزیزم 

من الان تاپیک دیدم 

ای جونممممم😍😍😍😍

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
من الان تاپیک دیدم  ای جونممممم😍😍😍😍

فدای تو عزیزم

جوجه مهربونه از ایناس ک  اگر چیزی تو دهنش باشه بگی ب منم بده درش میاره ب زووووور میذاره تو دهن آدم  

فدای تو عزیزم جوجه مهربونه از ایناس ک  اگر چیزی تو دهنش باشه بگی ب منم بده درش میاره ب زووووور ...

خدانکنه

وای قلبمممم عسل شیرینه😍😍😍😍😍😍😍🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
خدانکنه وای قلبمممم عسل شیرینه😍😍😍😍😍😍😍🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️

ممنون عزیز دلم

وای خدا چقدر شیرینه این فرشته کوچولو  هزار ماشالا عزیزم  انشالا زود زود خوب میشه، ❤️❤️

ممنکن عزیز دلم فدات

انشاالله توکل بخدا

شیمی درمانی میشه دوست عزیز و موهاش ریخته

الهی بمیرم الان تاپیکاتو دیدم ک دخترت مریضه سر نمازام حتما دعا میکنم براش

امیدوارم خدا هیچ پدر و مادری با مریضی بچش امتحان نکنه قلبم درد گرفت  

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔
عزیزم سرطان چی داره؟ خیلی ناراحت شدم ایشالا هر چه زودتر سلامتیشو بدست بیاره

انشالله دوستم

سرطان شبکیه چشم