2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضایش اینه اگ فالگیره دروغگوعه ک چطو میخان اینو احضار کنن ک ترسناکم بشع

حتما قراره تا ته فیلم خواب ببینه.بعدم نهایتا توهم بزنه.برن دکتر بگن از فکر زیاد توهم زده بعد قرص بخوره خوب شه.هه

دوستت دارم خدا💞

زهره رو بگو! همه فکر میکنن این عقل کله 

ولی درواقع همه حرفاش چرت و پرته ، موقع حرف زدنشم انگار خشکش میزنه عین جن😒

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 
من بودم ی سکته خفیفوو رد میکردم😒😂

والا بخدا چقد مصنوعی اخه‌دودیقه پیش مامانش به ۲۰۰ هزارتومن میگفت پول زیاد.بعد این میاد گوشی چندملیونی رو خیلی عادی قبول میکنه.انگار براش کلیپس خریده هه

دوستت دارم خدا💞
حتما قراره تا ته فیلم خواب ببینه.بعدم نهایتا توهم بزنه.برن دکتر بگن از فکر زیاد توهم زده بعد قرص بخو ...

اصن تو فیلم ایرانیا مسخرشو در میارن

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                             یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤️🎈                              - میشه واسم دعا کنی خانوم دکتر شم؟!🥺
نه بابا ایرانی.بخندبهمووون

یه دفعه یه قسمت از احضار ایرانی دیدم اصلا ترسناک نبود ولی خارجی از همون قسمت اول ادمو میترسوند 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین