2777
2789
عنوان

میکرو بلیدینگ ابرو

105 بازدید | 10 پست

سلام خانوما.کسی هست که میکرو ابروش رو پاک کرده باشه؟یا اینکه گذاشته باشه خودش پاک بشه؟جاش می مونه اون قرمزی که کمرنگ هست ؟تورو خدا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه؟

واسه سلامتی نینیم که توراهه صلوات لطفا😘😘

پاک نکردم ولی خودش به مرور پاک میشه چون مثه تاتو عمقی نیس

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به جنس پوستت داره اگه چرب باشه زودتر پاک میشه

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست

جدیدا گذاشتی ؟بد شده ؟ منم می‌خوام برم

با من عز منطق حرف نزنین من اسطورع زندگیم پاتریکه..🙄🍃.                                                                               پاتریک: باب میشه یخچالتو قرض بگیرم؟                                   باب اسفنجی: مگه یخچال خودت چشه؟                           پاتریک:هیچی فقط خالیه..🥺
میترسم کامل پاک نشه دم ابروهام جفت نیست خیلی ناراحتم

منظورت اینه یه اندازه نیس ابروهات؟ اگه بقیشو دوس داری ترمیمش کن

ریزش ابرو خیلی بده. چون ابرو یکی از اعضا مهم صورته که توی زیبایی تاثیر زیادی داره. بعضیا برای بهتر کردن ابرو کم پشتشون سراغ مداد های آرایشی ، سایه ابرو یا رنگ کردن و... میرن که اینا باعث تشدید ریزش ابرو میشه. بهتره به جای استفاده از این وسایل از لوسیون های تقویت کننده ابرو استفاده کنید. لوسیون تقویت کننده ابرو اورلین دارای ویتامین های a.e.c.k ، بیوتین و اسید فولیک هیت که به تقویت ابرو و جلوگیری از ریزش ابروها کمک میکنه.

تو لینک زیر اطلاعات بیشتر این محصول و نحوه استفاده کردنشو نوشته میتونید بخونیدش:

https://aurelien.ir/product/aurelien-eyebrow-enhancing-lotion/