5033 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 486 عنوان توروخدا ی حس ششمی قوی بیاد 150 بازدید | 25 پست کسی الکی نگه شماروبه امام حسین قسم هرکی حس ششم داره بگه اونیکه منتظرشم بهم زنگ میزنه؟کی؟6هفت روزه باش دعواکردم اول من شروع کردم بعداون4روزه بلاکم کرده خدایا بحق محمد و آل محمد صلاح و مصلحت توبا خواسته دلم یکی باش وب خواسته دلم برسم ان شاءالله «اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»آمین 1400/01/30 | 10:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رستا۸۱ عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 10578 ب منم بگین لایکم کن🥺 اونخُداستکِمهرَبونبَخشندست:/ مَنفاصلهخَندیدنمتارددادنمیلَحظَس🌊💯⚖😏 آدماییواسهماعخاصنکِماروبااخلاقبَدمونخاصَن🤙🏾📿🦂 🔞 ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯 کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91623 کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
5033 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 486 اسم خودت و پسر رو بگو بهت بگم الکی خدایا بحق محمد و آل محمد صلاح و مصلحت توبا خواسته دلم یکی باش وب خواسته دلم برسم ان شاءالله «اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»آمین
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91623 کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91623 خواه پند گیر خواه ملال کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
rozasaremi عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 11758 الکی نمیخای نخاه عزیزم. من میخاستم با ورق برات فال بگیرم.
5033 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 486 خواه پند گیر خواه ملال منم قسم دادم گفتم هرکی واقعاحس ششم داره بگه خدایا بحق محمد و آل محمد صلاح و مصلحت توبا خواسته دلم یکی باش وب خواسته دلم برسم ان شاءالله «اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»آمین
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91623 منم قسم دادم گفتم هرکی واقعاحس ششم داره بگه کسی نداره عزیزمن کی میتونه بگه آخه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
5033 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 486 @نفرین حس ششم داره خدایا بحق محمد و آل محمد صلاح و مصلحت توبا خواسته دلم یکی باش وب خواسته دلم برسم ان شاءالله «اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»آمین
razieh١٣٧٦ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 98 نمیخای نخاه عزیزم. من میخاستم با ورق برات فال بگیرم. ميشه لطف كني براي من بگيري اسم خودم راضيه اسم اون فربد
70avina70 عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 3721 اره بازگشت و تماس داره تا دوماه دیگه برام بگیر خواهشا..بگو جدا میشم؟ اگر از كسی متنفری، از قسمتی از خودت در او متنفری؛ چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..