2777
2789

اول از همه  این کیف پول یا اپلیکیشن رو نصب کن و ۳۰۰تا ارز دیجیتالی ترون رایگان ببر.تازه بعد از نصب میتونی کد دعوتتو بدی به دیگران تا از نصب برنامه دیگران به تو هم جایزه بده☺️به همین سادگی🌷👌

من نصب کردم کد شوهرمو هم زدم نه چیزی به من اومده نه اون که یه نفر دیگم واسش زده🥴

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید کد دعوت یکی رو بزنی حتما

زدم خو.گفتم که😐

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
شنیدم که میشه بفروشی یا حتی میشه به عنوان سرمایه نگهداری کرد

اخه من خودم ترون گرفتم...البته اینطوری که به ازای 5میلیون ماهی 1 سودمیده 28دلاریعنییی.تادوسالم نمیتونی به اصل پولم دست بزنی.وبعد2 سال بهت ترون میدن

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

ببین اون عکس که من فرستادم بالای کد دعوت زده ۳۰۰ creadits 

اره منم زدم یه بسته اومد عین کادو روشم طلایی زده بود ۳۰۰.شوهرمم برا دوستش رو زد همین اومد.ولی برامون چیزی نزده ک

اره منم زدم یه بسته اومد عین کادو روشم طلایی زده بود ۳۰۰.شوهرمم برا دوستش رو زد همین اومد.ولی برامون ...

البته دوستش گفت ممکنه یه هفته بعد بزنه واست.اون رو.ولی میزنه.

دگه ندونم

اره منم زدم یه بسته اومد عین کادو روشم طلایی زده بود ۳۰۰.شوهرمم برا دوستش رو زد همین اومد.ولی برامون ...

یکماه طول میکشه تا این امتیاز تبدیل به ترون اصلی بشه 

اینطور شنیدم من