2777
2789
عنوان

روی یه دختر کراش زدم

382 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها روی یکی از دخترای مدرسمون که یک سال هم از من کوچیک تره کراش زدم

نه تا حالا باهاش صحبت کردم نه قیافه خیلی خاصی داره همه هم میگن خیلی عجیبه ولی من به شدت عاشقش شدم جوری که به ذوق اون هر روز با عشق میرم مدرسه و برمی‌گردم و کلی انرژی دارم خیلی دوستش دارم نمی‌دونم چطوری بهش بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا جد سادات

حس معمولی یا از اون حسا؟ 

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...

تهش چی؟ می خوای ازدواج کنی باهاش؟

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
قیافه‌ی من وقتی رفتم ببینم جنسیتت چی زدهو با کلمه‌ی زن مواجه شدم: 🤯🤯🤯🤯😐😐

منم😐

😂

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

مدرسه کشور شما مختلطه که رفتی جنسیت و نگاه کردی؟

من فکر کردم کاربر آقاس

و شاید تو دانشگاه یا کلاسای مختلط زبان و یا کنکور کراش زدن

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱