علیک سلام جواب سلام واجبه ها میگم واجبه سلام کن عه زود باش وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز یقتو سفت بچسب دین دین دین به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود
دایی من ۵ بار سختتتت گرفت طفلی بمیرم خیلی ضعیف شد ولی با رسیدگی شدیدددددددددددد خوب شد هر ۵ بار خداروشکر
من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اره بابا ریه ۵۰ درصد درگیر هم برگشته پیرزن صد ساله هم برگشته
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
آره گلم من تا شش ماه از جام نمیتونستم بلندشم فقط آبمیوه بخور روزی دو سه لیوان آب انبه خیلی خوب بود بعد هفته ای دو سه بار درمانگاه آمپول تقویتی بزن من فقط موقع هایی میرفتم ک احساس خفگی میکردم
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز / جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی
زیااااااد تا دلت بخواد با درگیری 75 درصد ریه هم خوب شده پزشکم
فک کنم ریه م درگیر شده سرفه های خشک و یکم نفس تنگی دارم چیکارکنم ؟ اولش با گلو درد و سوزش بینی و کیپ شدن بینی شروع شد بعد سردرد و تب و بدن درد الانم سرفه و .... ولی تب و بدن دردم خوب شده
چ رسیدگی هایی کردن بیشتر نیشه بگی من روز ب روز دارم بدتر میشم
عزیزم مادرجونم بهش رسیدگی میکرد کلا معروفه تو فامیل مادرجونم اگر میخوای بپرسم برات چه کارهایی میکرد