2777
2789

خیلی سبک میشه جمع کن لااقل ۱گرم بتونی بخری

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بنظرم

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
پول دستم نمیمونه خیلی ولخرجم 😭😭😭

خب اگه اونجوره اره بخر دست دو بهتره چون اجرت نداره

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

آره عزیزم با ۷۰۰ تومن تقریبا نیم گرم میشه پلاک خرید 

فک کنم از ۰/۳ گرم بشه ینی ۵۰۰ یا ۴۰۰ اینا

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤
پول دستم نمیمونه خیلی ولخرجم 😭😭😭

ولی اشتباه نکن پلاک نخر که اجرت و این بندو بساطا بعش بخوره برو سکه گرمی بخر که هم قیمت طلاست هم اینکه اجرت نمیخوره منم نیم گرم یه گرم ده تا سکه داشتم فروختم دادم یه گوشواره درست درمون خریدم

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤
طلا فروشی ها دست دو میفروشن؟

اره همون بگو طلا دست دو واسع بچه میخوام