2777
2789
عنوان

همسایه ام و بچه هاش

294 بازدید | 20 پست

سلام همسایمون خانمی مطلقه هست که اومدن با مادرشون زندگی میکنن و بخاطره اینکه کولر ندارن و حوصلش سر میره هر روز ظهر میاد خونمون ۲ ساعتی میشینه هفته ایی که همسرم شیفته ولی هفته ایی یه روزم که بچه هاش میان تا حالا دوبار اوردشون خونمون و اینجور که مشخصه هر موقع بیان میخوان بیان اینجا و من دوست ندارم یه پسرش ۱۴ و یکی دیگش ۱۰ من یه دختر ۶ ساله و یه پسر دو ساله دارم و حوصله ندارم اونا هم یه دفعه شیطنت میکنن به نظرتون چه جوری به خانم همسایه بگم بچه هاش نبان ناراحت نشه

تعداد رای : 7
نظرسنجی
۹
5
71%
۷
2
28%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساده است کرونا وجود داره وضع وخیمه و بهتره کلا رفت و امدو قطع کنی 👌

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

۹ و ۷ یعنی چی؟یه جوری بفهمون بهش دو روز دیگه بلایی سر دخترت بیارن چیییی

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

من ذاتا تو پیجوندن ادما استعداد نکردم 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

ایندفعه خواست بیاد بگو کرونا گرفتیم تا سه هفته باید قرنطینه باشیم

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

الکی بگو کرونا گرفتی و نمیخوای کسی مریض شه

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

😕 عژب  ی جوری بگو‌ ناراحت نشه خپ هر روز که نمیشع پاشه بیاد خونتون هر کی جای شما باشع حوصلش نم ...

آره واقعا من دلم میسوزه براش میگم گرمش میشه و تا جایی که تونستم تو وسایل کمکش کردم مثل پتو یخچال لباس و.... ولی واقعا همین که کولر خاموش کردم میدونه بیدار شدم میاد در میزنه جداقل نمیذاره بچه هامم غذا بدم

آره واقعا من دلم میسوزه براش میگم گرمش میشه و تا جایی که تونستم تو وسایل کمکش کردم مثل پتو یخچال لبا ...

رو نده بهش زیاد درو چن بار باز نکن بگو شوهرم حساسه به رفت و آمد ی جور بگو مثلا بچه‌ت پیشش بگه مامان بابا بفهمه با همسایه میری میای شر میشه هم برا تو هم برا همسایه ی جوری بگو ب در دیوار بشنوه نمیدونم منظورمو رسوندم یا ن