2777
2789

بچم تو پنج ماهه یکم سرما خورده بردمش دکتر بهش شربت سفکسیم داد گفت استامینوفنم بدم بعد شش ساعت خیلی بد استفراغ کرد هرچی شیر خورده بود بالا اورد دیگ بهش ندم شربتو ؟

🧚‍♀️

گلوش چرک کرده؟

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سفیکسیم یه آنتی بیوتیک قویه و از عوارضش همین تهوع و تنگی نفسه

دکتر چجوری اینو به نوزاد داده؟ 

من دوسال پیش میخوردم بالا میاوردم و تنگی نفس میگرفتم

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
نه این شربت همیشه معجزه میکنه ولی بچه شکمش به هم خورده عزیزم فک نکن اثرات شربتس شاید هنوز اثر نکرده& ...

میترسم دوباره بهش بدم فقط این شربت با استامینوفن خورده تازه بینشم یک ساعت فاصله بوده حتی بعد شربتام دیرتر بهش شیر میدادم که بد نشه 

🧚‍♀️
یکم سرفه میکنه ولی زیاد نیس اسپری و قطره بینی هم داده 

شاید واسه اونه عزیزم به نظرم برا دارو نمیتونه باشه چون ۶ ساعت گذشته 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
اگه دوباره بالا آورد ب دکترش بگین داروشه عوض می‌کنه پسر من کوچیکیاش یسری از آنتی بیوتیک‌ها همینجوری ...

ینی دوباره بهش بدم اینقدر بد استفراغ کرد که ترسیدم

🧚‍♀️