2777
2789
عنوان

(کلاچ در رانندگی ) اونایی که رانندن لطفا ی لحظه بیان🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 31 پست
واسه روشن كردن كلاچ لازم نيست بگيري كاشين دوستت هم احتملا باتري ماشين ضعيفه كه بدون گاز دادن خاموش ...

نه گلم موقع حرکت که کلاچو میخای ورداری اگه گاز ندی و کلاچو خالی ورداری معلومه ک خاموش میشه، باید گاز بدی دور موتور بره بالا ورگرنه قبل حرکت ماشین نمیکشه و خاموش میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولشو اشتبا گفتی،دنده رو خلاص میکنی بعد سوییچو میچرخونی، کلاچو میگیری میزاری دنده یک بعد پاتو میزاری ...

باید خلاص کنی تا صفحه کلاچ نسوزه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
یعنی قبل از رها کردن کلاچ باید گاز بدم؟؟

موقع حرکت بله دیگه یکم گاز باید بدی اروم پاتو از کلاچ برداری وگرنه خاموش می شه

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
باید اروم کلاچ رو ولکنی و آروم گاز بدی تا حرکت کنه

منم همینو میگم خودم Audi  دارم اینطوریه باید کامل پاتو از کلاچ برداری و بعد شروع میکنه به حرکت ولی بقیه ماشینا ظاهرا فرق دارن 🤔🤔🤔

کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت 
منم همینو میگم خودم Audi  دارم اینطوریه باید کامل پاتو از کلاچ برداری و بعد شروع میکنه به حرکت& ...

ن گل

همزمان باید اروم کلاچ ولکنی واروم گاز بدی وگرنه ماشین حرکت نمیکنه خاموش میشه

ن گل همزمان باید اروم کلاچ ولکنی واروم گاز بدی وگرنه ماشین حرکت نمیکنه خاموش میشه

من میگم خودم دوساله رانندگی می‌کنم و ماشین من اینطور نیست و باید پا آهسته آهسته بیاری بالا شروع میکنه به حرکت بدوننن گاز دادن. و سوالم این بود برای بعضی از ماشینا باید گاز بدی تا روشن بشه😐

کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت 
من میگم خودم دوساله رانندگی می‌کنم و ماشین من اینطور نیست و باید پا آهسته آهسته بیاری بالا شروع میکن ...

عزیزم ماشینا باهم متفاوته من الان 8ساله رانندگی میکنم سوار هر ماشینی شدم تا گاز ندی اصلا حرکت نمیکنه نمونش

پارس

جک

پراید

تیوفایو

اینا اینطوریه

یعنی قبل از رها کردن کلاچ باید گاز بدم؟؟

ببین وقتی ماشینو روشن میکنی اول خلاص کن دیگه کلاچ نگیر ،،،،روشن که شد خواستی حرکت کنی حین دنده عوض کردن کلاچو بگیر دنده رو عوض کن آرام آرام کلاچو که میاری بالا‌گازو  همزمان فشار بده آروم اروم ماشینت لرزید کلاچتو یه خورده  ببر پایین گازتو بیشتر فشار بده ولی اروم ،،،،،،،😴😴وای چقد سخت بود تئوری😂😂