مثل قبل زندگی کرده باشه . یعنی وقتی از بیرون اومده باشه دستهاشو نشسته باشه یا از الکل استفاده نکرده باشه مثلا وسایلی رو که از سوپر مارکت می خره نشوره یا ضد عفونی نکنه خلاصه مثل قبل باشه و خداروشکر کرونا هم نگرفته باشه ؟؟؟؟
بله همسرم بیرون با دست نشسته شیرینی میخوره دستشو به کارت پول کثیف که به هزار مغازه دار داده میگیره دستش و دستش و میگنه چشش و دهنش ماسک اصلا نمیزنه دستشم به زور من میشوره بعد اصلا هم نگرفته خداروشکر ا۶ا یادم رفت بگم غذا هم بیرون خیلی میخوره
اره یه جاهایی چون بدون ماسک اجازه ورود نمیدن مجبورا میزنه.ولی کلا بیرونه خونه بدون فاصله و دست شستن میچرخه.منم چون باردارم مادرشوهرم از ترسش میگه وقتایی که بابا اینجاس شما نیایین ممکنه کرونا داشته باشه
اخه خودم خیلی رعایت می کنم بچم دیگه خسته شده از بس بهش گفتم دستاتو بشور بعد می بینم ادمها بدون نشوست ...
خوب اگه زیاد بیرون نیستین لزومی به شستن مداوم نیست فقط بعد از دستشویی و قبل از غذا کفایت میکنه تو بیرونم مهم اینه به چشم وبینی ودهانتون نزنید دستاتونو وگرنه از طریق پوست هنوز ثابت نشده در ضمن نداشتن استرس وسیستم ایمنی قوی واستراحت کافی و خوردن مایعات گرم بطور مداوم مهمتره برای بیمارنشدن
خوب اگه زیاد بیرون نیستین لزومی به شستن مداوم نیست فقط بعد از دستشویی و قبل از غذا کفایت میکنه ...
خودم که بیرون جایی نمی برم مثلا از وقتی کرونا اومده پارک نرفته کلاس نرفته الان خسته شده دوست داره با باباش بره سر کارش باباشم مثل من رعایت نمی کنه می گه خیلی سخت می گیری میگه خیلی ها رعایت نمی کنن کرونا هم نگرفتن
خودم که بیرون جایی نمی برم مثلا از وقتی کرونا اومده پارک نرفته کلاس نرفته الان خسته شده دوست داره با ...
البته سیستم ایمنی ادما باهم فرق میکنه وقتی توخونه هستین زیاد احتیاج به ضد عفونی وشستشو نیست درحد متعادل درمورد بیرون رفتن اگه جاهای خلوت پارک یا جایی که افراد کمی حصور دارن هروز یا هرچن وقت بیبار ببریدش بگرده تا اینحوری خسته نشه البته با رعایت پروتکلها ی بهداشتی خدا انشالله به زودی هممونو از همه ی گرفتاریها مخصوصا کرونا نجات بده