نزدیک20روزه اززایمانم میگذره.تواین مدت رابطه جنسی نداشتیم دیشبی توگوشیه شوهرم دیدم ک یه اکانت جدید براخودش زده توتلگرام بعدپرازکانالای ناجوروفیلمای سوپربود.به دوتاازدختراهم پی ام داده بود.یکیشون توپروفایلش عکسای ناجورگذاشته بود بعدشوهرم نوشته بودسلام عکسای پروفایلت خودتی؟یدونه دیگه هم ب کسی دیگه ازینایی ک شماره گذاشتن واینا فقط یه پیش نویس سلام نوشته بودبراش اماارسال نکرده بود.الان ذهنم درگیرشده اخه مگه من چی براشوهرم کم گذاشتم ک سمت اینچیزاداره میره.اخه یه مدت تحمل کردن مگه چیه اخه من الان توشرایطی نیستم ک بتونم باهاش رابطه داشته باشم.الان نمیدونم به روی شوهرم بیارم یانه.بهش بگم دیدم اینارو؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ارضاهم میکرد بازم این جنس مردا همینن پس خدای نکرده این خانم ی مشکل پیدا کنه مریض بشه نتونه نیازات همسرشون و برطرف کنه ایشون فورا باید بره سمت بقیه واقعا حرفهاتون دور از منطقه
سیستم جنسی مرد با زن فرق میکنه یه کم احساس را کنار بگذارید و با واقعیت زندگی کنید مرد ...
نه عزیزم همین اندازه کافیه مردا با هر زایمان خانمشون برن با هزار نفر باشن چون سیستم بدنشون فرق داره واقعا درسته زنم باید تحت هر شرایطی ایشون رو ارضا کنن زن که برده جنسی مرد نیست مگه زایمان کردن انقدر راحته منطقی باشین لطفا