2777
2789
عنوان

توگوشی شوهرم چیزای خوبی ندیدم نمیدونم الان بایدچیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 110 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این ۲۰ روزم باید به یه روشی ارضا ش میکردی

سزارین شدم خیلی سختم بودبخدا.الان یه هفته اس ک حالم بهترشده امابازبچه نمیذاره یعنی فرصتش اصلا نیس.خودشوهرمم بخام برم سمتش مطمئنام ک منوپس میزنه

تو این ۲۰ روزم باید به یه روشی ارضا ش میکردی

عزیزم ارضاهم میکرد بازم این جنس مردا همینن پس خدای نکرده این خانم ی مشکل پیدا کنه مریض بشه نتونه نیازات همسرشون و برطرف کنه ایشون فورا باید بره سمت بقیه واقعا حرفهاتون دور از منطقه

عزیزم ارضاهم میکرد بازم این جنس مردا همینن پس خدای نکرده این خانم ی مشکل پیدا کنه مریض بشه نتونه نیا ...

سیستم جنسی مرد با زن فرق میکنه

یه کم احساس را کنار بگذارید و 

با واقعیت زندگی کنید 

مرد جهت کاهش اضطراب و استرس نیاز به تخلیه شدن داره

بازم باید توضیح بدهم .....

خب حالا نظربدین اگه اینجوری بگم خوبه یانه؟

بهش میگم من تاحالا چیزی ازش ندیده بودم اماالان تواین شرایط و سختیای مادرشدن دقیقازمانی ک بایددرکم میکردوتحملش روبالامیبرد رفت سمت اینچیزا.میگم چراپیام دادی ب دختره چرایه عالمه کانالای ناجورعضوشدی .فکرنکن من نفهمیدم فقط متاسفم برات ک اینجوری جواب9ماه بارداریمودادی واگه دوباره ازینچیزاببینم ازت میذارم و میرم 

سیستم جنسی مرد با زن فرق میکنه یه کم احساس را کنار بگذارید و  با واقعیت زندگی کنید  مرد ...

هرچی باشه نبایدسمت کارای بدبره ک.میومد مث ادم بخودم میگفت بیایجوری ارضام کن.نمیتونست یعنی؟؟

سیستم جنسی مرد با زن فرق میکنه یه کم احساس را کنار بگذارید و  با واقعیت زندگی کنید  مرد ...

نه عزیزم همین اندازه کافیه مردا با هر زایمان خانمشون برن با هزار نفر باشن چون سیستم بدنشون فرق داره واقعا درسته زنم باید تحت هر شرایطی ایشون رو ارضا کنن زن که برده جنسی مرد نیست مگه زایمان کردن انقدر راحته منطقی باشین لطفا