2777
2789

نزدیک20روزه اززایمانم میگذره.تواین مدت رابطه جنسی نداشتیم دیشبی توگوشیه شوهرم دیدم ک یه اکانت جدید براخودش زده توتلگرام بعدپرازکانالای ناجوروفیلمای سوپربود.به دوتاازدختراهم پی ام داده بود.یکیشون توپروفایلش عکسای ناجورگذاشته بود بعدشوهرم نوشته بودسلام عکسای پروفایلت خودتی؟یدونه دیگه هم ب کسی دیگه ازینایی ک شماره گذاشتن واینا فقط یه پیش نویس سلام نوشته بودبراش اماارسال نکرده بود.الان ذهنم درگیرشده اخه مگه من چی براشوهرم کم گذاشتم ک سمت اینچیزاداره میره.اخه یه مدت تحمل کردن مگه چیه اخه من الان توشرایطی نیستم ک بتونم باهاش رابطه داشته باشم.الان نمیدونم به روی شوهرم بیارم یانه.بهش بگم دیدم اینارو؟؟

بگو عزیزم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو گوشی شوهرم دیدم 

دعواش کردم و قول و قسم ازش گرفتم بهش گفتم گناه میکنی نگاه میکنی روزه و نماز هیچیتت قبول نمیشه 

یاد گرفتم تنها باشم زمین خوردم تنها پاشم🤞🏼🖤 

خیلی سخته.منم تازه ازدواج کرده بودم عین همین ازش دیدم.افسردگی گرفتم تامدت ها.از خدا صبرو آرامش واست میخوام....به تو ربطی نداره ک خوبی یا بد مردا همینن

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟