2777
2789
عنوان

خانومای وارد ب گل و گیاه بیاین ضروریه

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 41 پست
من که واردنیستم ولی پدرشوهرم وقتی گل خشک میشه بهش اب میده وکود بهشون میرسه دوباره سبزمیشند منم گل شم ...

برگهای زردشو بچین آب بده دوباره سر پا میشه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیدم اب دادم خداکنه خوب بشه

خوب میشه بذار جلوی آفتاب تا خاکشم خشک نشده آب نده شمعدونی مقاومه نگران نباش

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
عکس گلم رومیزارم میشه ببینیش یعنی خوب میشه

به نظر که حالش اینقدرام بد نیست چون گلدونشو عوض کردی شوک وارد شده برگاش دونه دونه شاید زرو بشه بعدادرمیاد نگران نباش فقط صبر کن خاکش خشک بشه بعد آب بده یکیم اینکه آفتاب مستقیم دوست داره بذار بیرون

این شمعدونی رو میبینی؟ کلا خشک شده بود از نو سبز شده

به نظر که حالش اینقدرام بد نیست چون گلدونشو عوض کردی شوک وارد شده برگاش دونه دونه شاید زرو بشه بعداد ...

بیرون هستش روزی ۳و۴ساعت افتاب مستقیم بهش میخوره پددشوهرمم دیدش گفت اشکالی نداره خوب میشه