2777
2789

سلام دوستان 

دکتر واسه لاغری برام آمپول نوشته اسمش ملیتاید ایرانیه ساکسندا و ویکتوزا 

از یه طرف واقعا نمیتونم رژیم بگیرم بخاطر میگرن و ضعف خیلی شدید از طرفی تو نت عوارض زیادی نوشته واسش 

ممنون میشم اگر کسی اطلاعی تجربه ای داره ازم دریغ نکنه.سپاس  

اینا رو بی خیال با ورزش و رژیم مناسب تحت نظر دکتر تغذیه متناسب با شرایط بدنت وزن کم کن. من دکتر میرفتن خانومای باردار هم میومدن.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

اشتها رو خیلی کم می کنه اما به شدددددت حالت تهوع ، سرگیجه،سردرد و بی حالی میاره.

برای من فوق تخصص غدد نوشته بود و خودش هم خیلی تاییدش می کرد اما من موقع استفاده اینقدر حالم بد می شد که دیگه کنار گذاشتمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا رو بی خیال با ورزش و رژیم مناسب تحت نظر دکتر تغذیه متناسب با شرایط بدنت وزن کم کن. من دکتر میرف ...

نمیتونم 

اگه بدونی چقدرررر خرج دکتر و رژیم و اینا کردم 

عزیزم چند تا برات نوشته و طریقه مصرفش چه جوریه برات ؟ این امپول خیلی بی حالت میکنه تهوع هم شدید میار ...

گفته به مدت ۳ ماه مصرف کنم .از دوز ۰/۶ شروع به مدت یه هفته و به ترتیب زیادش کنم 

شما استفاده کردی ؟

نمیتونم  اگه بدونی چقدرررر خرج دکتر و رژیم و اینا کردم

تا حالا رژیم لیمومی رو گرفتی؟ خیلی خوبه من چندین سال پیش باهاش به راحتی وزن کم کردم اما خب بعد شرایط زندگیم

یکم بهم خورد و استرس و ... و دیگه رژیم رو رعایت نکردم و دوباره وزنم اضافه شد

نمیتونم  اگه بدونی چقدرررر خرج دکتر و رژیم و اینا کردم

منم تقریبا مثل شما بودم. حرف خواهرشوهرم اونقدر برام گرون شد رفتم دنبال لاغری. اگه یه خرده کم کنی خودت میری دنبالش. اگه تهرانب برو پیش مرجان مهرور تو تهرانپارس. من پیش اون رفتم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
تا حالا رژیم لیمومی رو گرفتی؟ خیلی خوبه من چندین سال پیش باهاش به راحتی وزن کم کردم اما خب بعد شرایط ...

اره اونم گرفتم 

من پرخوری عصبی دارم به شدت و حالم بد میشه 

منم تقریبا مثل شما بودم. حرف خواهرشوهرم اونقدر برام گرون شد رفتم دنبال لاغری. اگه یه خرده کم کنی خود ...

من دوسال پیش با کالری شماری ۲۷ کیلو کم کردم .ولی حیف حیف که نتونستم نگهش دارم و الان وزن اولم و یه روحیه ی داغون و بدن داغون تر که توانایی رژیم نداره