2777
2789
عنوان

زهرمارو دلوین کوفت و دنیاهمسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 83 پست

خداروشکر که حدسم درست بود بخدا از اولین تاپیک تا آخرین تاپیک دلوینت قشنگ حس میکردم داره دروغ میگه ...اونجا که میگفت پرستار بخش شیمی درمانی مسخرم میکرد که ابروهام ریخته و...شکم به یقین تبدیل شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر که حدسم درست بود بخدا از اولین تاپیک تا آخرین تاپیک دلوینت قشنگ حس میکردم داره دروغ میگه .. ...

اونجا که میگفت داداشم مرده،رفتیم از پرورشگاه دوتا داداش اوردیم😃😃😃

ایشالا ذلیل بشه هر کی اسم این دو نفر بیار خجالت بکشید دیگ 

بابا فشارمون افتاد 😂😂😂

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍

این قضایا تماما به خاطر مدیریت نادرست سایته 

موقع ثبت نام شماره گرفته میشه 

اگه مدیریت سایت اعلام کنه هر گونه سرکار گذاشتن باقی اعضا هم پیگرد قانونی داره دیگه از این اتفاقات نمیافته 

اما سردر سایت هم باید نوشت هر چی میخونید واقعیت نداره!

بعضی ها خیلی ساده ان طرف هر چی میگه همون لحظه باور میکنند حتی نمیرن تاپیکهای قبلی طرف و بخونند

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
دنیا همسرم همونی بود ک پروفش یه عکس نصفه دختر بود؟؟

اره بابا خود ذلیل شدش بود ملت اسکل کرده 

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍

حالا جدای از این حرفا الکی بود اون همه چی و چی 

من باردارم و فلان 

نریزید سرم 🤣🤣

خخخخ خندم میگیره بیشعور همش میگف لایک کنید براتون توحیدبخونم صلوات بفرسم منم تند تند لایک میکردم خودم براش ایه الکرسی میخوندم..ـواقعا چ قدرنامرد بود...خدا ی عقلی بهش بده

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
اونجا که میگفت داداشم مرده،رفتیم از پرورشگاه دوتا داداش اوردیم😃😃😃

کلا تابلو دروغ میگفت اما باز من یک درصد میگفتم شایدم دارم اشتباه میکنم برای همین چیزی نمیگفتم که ناراحت بشه ...اما من دلم خیلی کوچیکه یکی از بیماریش بگه قشنگ اشکم درمیاد اما دروغ تاپیکاش و بیماریشو قشنگ حس میکردم ..