2777
2789

حیقیت داره اما زمانشو نمیدونم ولی خب بگن بیست میلیون بیشتر افراد نمیتونن بخرن باز زنجیره قطع نمیشه

لینک اقدامی های اردیبهشت ۱۴۰۰😍😍😍میریم برا اقدام(اردیبهشت)👪من این ماه مامان میشم وبهترین کادوی تولدم رو از خدا هدیه میگیرم (خرداد)👶تولدم هم گذشت وبی بی منفی شد(تیر)😔یک مرداد هم برای بار سوم کرونا گرفتم و الان تصمیم گرفتم تا زمانی که واکسن کرونا نزدم اقدام رو کنسل کنم(مرداد)😷واکسیناسیون داره سرعت میگیره انشاءالله که نوبت من و همسرم میشه(شهریور) 💉دوز اول سینوفارم رو تزریق کردیم(۱مهر)🚫آخر مهر نوبت دوم واکسنم بود که مشکوک بودم و نزدم😓جان مادر امروز یه نفر بهم گفت خدا به دلی که دریا باشه کشتی میده💔وقتشه که بیایی(۲آبان)💔امروز بی بی چکم یه هاله ضعیف انداخت خدایا واقعی باشه تا تولد همسرم سوپرایزش کنم،ساعت هشت شب بی بی چک زدم مثبت شد(۱۰آبان)😍امروز آزمایشم مثبت شد(۱۳آبان)👪الان سونو ان تی بودم چهره ی قشنگتو دیدم دردونه ی مامان(۱۳دی)👶عزیزدلم امروز دل نگرانت بودم رفتم سونو از حالت باخبربشم ولی گفتن خطر سقط هست گفتن دخملی قربونت بشم مطمئنم سالم میایی بغلم👧(۱۳بهمن)🎀امروز رفتم سونو وزنت کم بود اما من میدونم تو مثل همیشه دختر قوی هستی وکمتر از یکماه دیگه میای بغلمون(۱۲خرداد)😘دخترم قدم سرچشمامون گذاشت🎊(۱۴تیر) https://www.ninisite.com/discussion/topic/6147989/اقدامی-های-اردیبهشت۱۴۰۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا

اینجوری که خیلی قاطی میشه همه چیز

بازار سیاه، قیمت بالا، اونایی که داروی تقلبی میدن🤦‍♀️

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

منم خبرشو خوندم. وقتی حرفشو زدن یعنی همین الان هم میشه خرید. من کلا با واکسن کرونا مخالفم و عمرا استفاده نمیکنم ولی کسانی که خیلی پیگیرن امیدوارم بخرن تا شاید یه مقدار آرامش بگیرن. 

میشه بگی دوست خوبم چرا باهاش مخالفی ؟من دلیل مخالفان نمیدونم 

روشون تحقیق درستی نشده گلم. همه‌شون مهر اضطراری خوردن یعنی زدیم و بلایی سرمون اومد به چپشونم نیست. ضمن اینکه به جز چند مدل خیلی محدود اکثرا واکسنای ژنتیکی هستن که دفعه اوله تولید شده توی دنیا. هنوز اصلا روی خود واکسن ژنتیکی تحقیق درستی نشده بعد اومدن واکسن کرونا رو ژنتیکی ساختن. تازه اخبارش مرتب میاد افرادی که بعد از تزریق واکسن فوت شدن. البته هیچ دادگاهی حاضر نیست بگه علتش واکسن بوده. 

روشون تحقیق درستی نشده گلم. همه‌شون مهر اضطراری خوردن یعنی زدیم و بلایی سرمون اومد به چپشونم نیست. ض ...

ممنون .وقت گذاشتید جواب دادید .ولی در اکثر کشورها مثل آمریکا و انگلستان واکسن های ژنتیکی زده شده که البته فواید زدن واکسن ژنتیکی بیشتر از عوارض اون هست. اگر ماهم ساکن آمریکا یا ...بودیم الان مثل اکثریت مردمش با همین واکسن ها واکسینه شده بودیم و خوب البته که هر واکسنی عوارضی هم داره حتی واکسن های غیر ژنتیکی.بازم ممنون از توجه تون و وقتی که گذاشتید مهربان 🙏💚

ممنون .وقت گذاشتید جواب دادید .ولی در اکثر کشورها مثل آمریکا و انگلستان واکسن های ژنتیکی زده شده که ...

اینطور نیست که همه توی اروپا و آمریکا با واکسن ژنتیکی موافق باشن. اتفاقا خیلی هم مخالفت بین مردمش هست. ضمن اینکه میشه توضیح بدی چه مزیتی داره واکسن ژنتیکی؟ چون تا حالا توی دنیا اصلا استفاده نشده و تازه به وجود اومده بعد اینا به جای تحقیق بیشتر میخوان توی یه پاندمیک جهانی ازش استفاده کنن. 

خود ایران هم داره راجع به این نوع واکسن ها تحقیق میکنه دکتر طبرسی گفته که ما هم باید داشته باشیم این ...

من با همشون مشکل دارم. با WHO. با تدروس آدهانوم. با فائوچی. با پروفسور کرمی. با تمام کسانی که به بیمار به چشم مشتری نگاه میکنن. این خاصیت طب مدرنه. نباید منتظر باشی که از بین اینا کسی بیاد و بگه واکسن بده. البته دکتر رئیسی اینطوری نیست. به خصوص ستاد کرونا از همه‌شون بدتره. یه توصیه بهت میکنم جانم. برو توی سایت WHO و بر اساس نقشه جهان کشورایی که از WHO پیروی میکنن و نمیکنن چک کن. تعداد مرگ و میراشونو ببین خودت متوجه میشی چی به چیه. ضمنا گلم من پرسیدم چرا میگی واکسن ژنتیکی خوبه نپرسیدم کی گفته که شما اعتماد داری. 

من با همشون مشکل دارم. با WHO. با تدروس آدهانوم. با فائوچی. با پروفسور کرمی. با تمام کسانی که به بیم ...

دوستم یعنی شما منظورت اینه که واکسن بدهست یا خوب من متوجه نشدم ؟دکتر رئیسی کی هستند؟قصد حرافی ندارم فقط برام سوال هست .اگه وقت داشتید جواب بدید ممنون 

دوستم یعنی شما منظورت اینه که واکسن بدهست یا خوب من متوجه نشدم ؟دکتر رئیسی کی هستند؟قصد حرافی ندارم ...

حرف من اینه جانم. واکسنی که هنوز آزمایش درستی روش نشده حق ندارن به مردم تزریق کنن. مثلا واکسن آسترازنکا که متاسفانه ایران 750 هزار دوز ازش خریده یه واکسن ژنتیکیه و به خاطر عوارضی که داشته توی 13 کشور ممنوع شده. واکسن جانسون اند جانسون یه واکسن ژنتیکیه و به خاطر مرگ یه جوون بعد از تزریق توی آمریکا ممنوع شده. واکسن های فایزر و مدرنا هر دو ژنتیکی هستن و تا حالا کشته زیاد داشتن. ضمن اینکه خیلیا دچار مشکلاتی شدن. فقط چون مهر اضطراری خوردن کسی نمیتونه باهاشون کاری بکنه. کافیه یه مقدار سرچ کنی. من زیاد دنبال این مطالب هستم. کلیپ زیاد هست از بیمارستانا و مردم اروپا و آمریکا که اعتراض میکنن به خاطر واکسنا. ولی خب همه جا نشون داده نمیشه. 

در مورد آمار ایران اگه علی زکریاییو می شناسی یه سرچی بکن درموردش مطالب خیلی جالبی میگه. حرفش یه جاهایی با دکتر رئیسی هماهنگه.

دکتر رئیسی هم نویسنده کتاب کرونا فریب قرن هستن. یه پیج هم توی اینستا دارن. اگه علاقمندی برات بفرستم. بشین بخون مطالبشو و با عقل خودت تصمیم بگیر. اجازه نده کسی برات تصمیم بگیره.