2777
2789
عنوان

کمک میخوام

111 بازدید | 13 پست

سلام من تا چند ماهه دیگه باید انتخاب رشته کنم و الان باید امتحان های میان ترم و ترم 2رو بدم 

ترم 1 رو خراب کردم با معدل 17😞 (اینم بگم که پارسال معدلم 19 و 20 صدم شده بود🙂) و خیلی استرس دارم و همش نگرانم که نتونم نمره خوبی بگیرم و توی انتخاب رشته، رشته خوبی نیارم 😨

لطفا کمکم کنید چجوری استرسم رو کم کنم تا بتونم بهتر درس رو بخونم و چه راهکارهایی رو پیشنهاد میکنین  تا بتونم ازشون استفاده کنم تا درس رو بهتر متوجه بشم؟؟؟ 

از شانس بد ما هم اولین امتحان رو ریاضی گذاشتن و این استرس امتحان و انتخاب رشته معدل و...... رو چند برابر کرده 😔

یک دنیا ممنون از کسایی که بهم کمک کردن ♥️🙏

نهمی؟؟

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

عزیزم استرس نداشته باش مطمئنن میتونی به اهدافت برسی

فقط اشتباه نکن تو انتخابت

من بزرگترین اشتباهم درست انتخاب نکردن رشتم بود   

تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مثل تو بودم  ببین واسه ثبت نام مدرسه واسشون نمره های آخر مهمه اصلا بت بگم ترم یک هیچ اهمیت ...

آها ممنون از کمکت واقعا روحیه ام بالا تر رفت چون همش نگران ترم 1 بودم 

میخوام رشته تجربی رو برم  و حد نمره و بقیه چیز هاش رو  میدونم ♥️🙏🙂

ممنون از کمک تون

آره 3 راهنمایی 

نمیخواد بگی هفده سالمه!!!

باعلاقت پیشبرو فقط همین!!!

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
ی سوال فک کنم ۲ سال جاموندی اره؟

نه متولد 84 هستم 

آها یادم نبود من اطلاعات شخصیم رو اشتباه وارد کردم و یادم رفته بود درست کنم 😂

ممنون که یادآوری کردین ♥️🙏🙂

نمیخواد بگی هفده سالمه!!!  باعلاقت پیشبرو فقط همین!!!

نه اطلاعات شخصی رو اشتباه وارد کرده بودم و الان متوجه شدم 

حتما درستش میکنم ممنون که یادآوری کردین 🙏♥️🙂

آها ممنون از کمکت واقعا روحیه ام بالا تر رفت چون همش نگران ترم 1 بودم  میخوام رشته تجربی رو بر ...

تجربی می خوای ریاضی و علوم باید ۲۰ شی تا مدرسه خوب بتونی بنویسی 

هدایت تحصیلی هم وقعیتا انگار ربطی به نمره نداره 

من فارسی اجتماعی نمره خوب نیوردم ولی الف شد الویتم

فقط من نبودم اکثر بچه ها کلاس اینطوری شد 

مدرسه یکم شلوغ میکنه 

یکم سر رشته که میخوای بری فکر کن خیلی سخته بعد خیلی ها تجربی میخونن کنکور می مونی 

من عاشق تجربی بودم 

امدم الان پشیمونم یه احتمال زیاد تغییر رشته بدم

سلام

تجربی می خوای ریاضی و علوم باید ۲۰ شی تا مدرسه خوب بتونی بنویسی  هدایت تحصیلی هم وقعیتا انگار ...

ریاضی رو سال هشتم معدل ترم 1 و 2، 19 شدم و سال قبلش برای هفتمم معدل نهایی شد 20 هم ترم 1 هم ترم 2 

امسال به خاطر شرایط کرونا نتونستم درس ریاضی رو خوب متوجه بشم واسه همین معدل ترم یکم شد 15 😔

ولی علوم تجربی یخورده پایین گرفتم هم سال هفتم 16 هم هشتم 

امسال هم معدل علومم شد 14 

نمیدونم پدرم چه اصراری داره که بقیه رشته ها بدرد نمیخورن فقط تجربی و ریاضی خوبه (البته اینم بگم خودش مهندس ساختمان هستش فوق لیسانس عمران و لیسانس معماری داره و هنوز هم میگه ایکاش تجربی میفرتم و مهندسی نمیخوندم ) 

ریاضی رو سال هشتم معدل ترم 1 و 2، 19 شدم و سال قبلش برای هفتمم معدل نهایی شد 20 هم ترم 1 هم ترم 2&nb ...

نا امید نمیکنم ولی اگه ترم بالا ۱۸ نگیری فک نکنن بتونی بدی 

اصلا رشته های نظری رو بیخیال شو 

طراحی دوخت من خیلی دوست دارم تغیر رشته بدم میرم هنر 

به تصمیم و خواسته های دیگران تصمیم نگیر

سلام