2821
2789
عنوان

تعقیب شوهر

495 بازدید | 18 پست

سلام خانما مت شوهرن رو با واسطه تعقیب کردم و بدون عکس بهم گفتن خونه چند نفر رفته که از شاگرداش بودن یعنی مادر دانش اموزان خیلی ناراحت شدم چون تدی 27سالزندگی مشترک هر چی ازش رابطه خولستم محلم نم ی داد وننیتونستم ازش مررک بگیرم حالا دلم می خواد اون سه نفر زو پیدا کنم وکتکشون بزنم ولی اون کسی که تعقیبش کرده  مدارک رو بهم ننیده و میگه باید به عیر ازاون 20میلیون 5نیلیون دیگه بدم و شوهرمم هم انکار مبکنه ومن ازش رابطه خواستم و...اولش گفت یک روز درمیان بعدش گفت دو روزو حالام کردتش هفته ای بکبار و میگه پروستاتم درد میکنه .. حالا راهنماییم کنید لطفا چون دیگه ار اونموقع هر جا میره  همراش میرم و خودمم ار این وصع خسته شدم 

یه پروستات جدید براش بخر با اون پولا🤕🤕🤕🔫🐴

وایییی ۲۰ تومن دادی ؟؟ بخودش میدادی کارتو راه مینداخت هااا

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

به نظرم اول رو تایپت کار کن😐💔👌🏻

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رابطه چه ربطی به این چیزا داشت؟درمان کنه خب

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

اونا ها کتک بزنی که چی بشه؟

شوهرت می خوای پاش بمون درستش کن.

نمی خوای طلاق عاطفی بگیر. یا تو دادگاه طلاق بگیر.

اونا نباشن میره سراغ یکی دیگه

برا خودت دردسر درست نکن.

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤