سلام خانما مت شوهرن رو با واسطه تعقیب کردم و بدون عکس بهم گفتن خونه چند نفر رفته که از شاگرداش بودن یعنی مادر دانش اموزان خیلی ناراحت شدم چون تدی 27سالزندگی مشترک هر چی ازش رابطه خولستم محلم نم ی داد وننیتونستم ازش مررک بگیرم حالا دلم می خواد اون سه نفر زو پیدا کنم وکتکشون بزنم ولی اون کسی که تعقیبش کرده مدارک رو بهم ننیده و میگه باید به عیر ازاون 20میلیون 5نیلیون دیگه بدم و شوهرمم هم انکار مبکنه ومن ازش رابطه خواستم و...اولش گفت یک روز درمیان بعدش گفت دو روزو حالام کردتش هفته ای بکبار و میگه پروستاتم درد میکنه .. حالا راهنماییم کنید لطفا چون دیگه ار اونموقع هر جا میره همراش میرم و خودمم ار این وصع خسته شدم
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.