2777
2789
عنوان

تجربه درمان جای جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 32 پست
عزیزم واقعا از این صابون نتیجه گرفتی؟ پوستت خشک نشده؟

بله جانم الان ۲۰روز ی هست ک استفاده میکنم شفاف تر کرده. آره خشک کرده ولی بعدش من آب رسان آلورا میزنم..و فقط شبا با این صابون میشورم.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری آزمایش بدی  اصلا اصلا از ماسک های خونگی و اینا استفاده نکن بدتر میشه  این تجربه ...

آخه آزمایش قبلا که دادم گفت کبد و اینا مشکلی نداره..‌

دیگه نمیدونم واقعا چرا اینقدر جوش میزنم

مرسی عزیزم راستش آلوئه ورا قبلا امتحان کردم ولی صابون گوگرد هیچ وقت نزدم مرسی ازت که گفتی

بعد از زدن صابون حتما از ی کرم مرطوب کننده خوب استفاده کن،شکر. و چربی زیاد نخور ،قهوه اینا باعث جوش میشن،

خواهش میکنم عزیزم

میشه لطفاً برام صلوات بفرستید ⁦❤️⁩🧡💛💚💙💜⁦❤️⁩
نه چجوریه؟

خیلی ها به من پیشنهاد دادن ولی من هنوز نگرفتم سرچ کن تو همین نی نی سایت گفتن خیلی خوبه ژل آنتی باکتریال مای هم خوبه

شرایط خیلی سختی رو میگذرونم برام یه صلوات میفرستین ممنون 
این صابون رو تاحالا استفاده نکردم ممنون ان شالله بگیرم ببینم چجوریه

منم دنبال یه صابون دیگه بودم پیداش نکردم..رفتم عطاری اینو پیشنهاد داد..قیمتشم زیاد نبود۱۵تومن😄

گفتم ببینم چطوره ک خدا رو شکر خوب بوده فعلا

منم دنبال یه صابون دیگه بودم پیداش نکردم..رفتم عطاری اینو پیشنهاد داد..قیمتشم زیاد نبود۱۵تومن😄 گفت ...

منم تجربه خریدن صابون از عطاری دارم ولی صابون زردچوبه داد بد نبود صورت رو روشن و نرم میکرد

آخه آزمایش قبلا که دادم گفت کبد و اینا مشکلی نداره..‌ دیگه نمیدونم واقعا چرا اینقدر جوش میزنم

بعضی وقتا از حساسیت هم میشه،مثلا حساسیت به ادویه ها یا بعضی مواد غذایی 

مشکل کیست یا تنبلی تخمدان ندارید؟

تیروئید چطور؟

بله جانم الان ۲۰روز ی هست ک استفاده میکنم شفاف تر کرده. آره خشک کرده ولی بعدش من آب رسان آلورا میزنم ...

ممنونم عزیزم😍😙😍😙

من جای جوشام مثله کک مک شده به نظرت رو پوست منم جواب میده؟

میشه بگی چجوری استفاده میکنی؟

مثلا چنددقیقه میذاری رو پوستت؟

و از داروخانه خریدی؟

بعضی وقتا از حساسیت هم میشه،مثلا حساسیت به ادویه ها یا بعضی مواد غذایی  مشکل کیست یا تنبلی تخم ...

نه تیروئید مطمئنم نه،ولی حساسیت رو نمیدونم

چون موقع هایی روزه هستم جوش هام بهتره..

انگار یه چیزی میخورم جوش هام زیاد میشه ولی متوجه نمیشم از کدوم غذاست

ممنونم عزیزم😍😙😍😙 من جای جوشام مثله کک مک شده به نظرت رو پوست منم جواب میده؟ میشه بگی چجوری است ...

خواهش میکنم جانم.منم  چندتا لک کک مک دارم..ولی جای جوش نیس..فک نکنم ببره فقط با لیزر از بین میرن.

ولی جای جوش و خود جوش رو از بین میبره..

شب قبل از خواب میزنم ب صورتم و ۵دقیقه می مونه.بعد با آب سرد میشورم.بعدشم اگه حس کردم پوستم خشک شده آب رسان آلورا میزنم😍

من از عطاری گرفتم۱۵تومن

نه تیروئید مطمئنم نه،ولی حساسیت رو نمیدونم چون موقع هایی روزه هستم جوش هام بهتره.. انگار یه چیزی م ...

خودت میتونی امتحان کنی مثلا توی غذای خودت فلفل زیاد بریز ببین جوش میزنی یا مثلا یه وعده سیبزمینی سرخ شده بخور ببین بعدش جوش میزنی 

من دیگه میدونم اگه اینارو بخورم قطعا جوش میزنم   

ولی بعضیا نه، انگار نه انگار چیزی خوردن 

خودت میتونی امتحان کنی مثلا توی غذای خودت فلفل زیاد بریز ببین جوش میزنی یا مثلا یه وعده سیبزمینی سرخ ...

چه میدونم اینم شانس مایه☹غذاهایی دوست داریم جوش بزنیم😁