2777
2789
عنوان

تجربه درمان جای جوش صورت

518 بازدید | 32 پست

سلام خانوم های عزیز

من حدود ۲۹ سالمه ولی از جوش های صورتم که شبیه دوران بلوغ جوش میزنم و بخصوص جای جوش خسته شدم و اعتماد به نفسم کم شده😔

هر ژل و دارویی یا ماسک خونگی اصلا هر کی که راه حل گرفته بهم بدید ممنون میشم...

تو این ماه رمضون دعا گو هستم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم خیلی جوش میزد چندسال همه راهی رفت اما جواب نگرفت الان راکوتان خورد خوب شده 

البته ضرر داره ااما میگ ضررش از تاثیر منفی ک جوشا تو روحیش گزاشتنو افسردگی کمتره

بهرحال اگر همچین تصمیمی گرفتی فقط زیر نظر پزشک مصرف کن

من خودم یه مدت محلول اریترومایسین ۴ درصد استفاده کردم خداروشکر درمان شد 

امتحان کن عالیه

شب قبل خواب صورتمو میشستم خشک میکردم محلول میزدم

و صبح صورتمو میشستم باز میزدم یه هفته ای نتیجه میده

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
ژل اریترومایسین میزنم ب جوشام خدا رو شکر دو روزه خشکش میکنه.. یه صابونم گرفتم صابون تاچ بیو لاین او ...

این صابون رو تاحالا استفاده نکردم ممنون ان شالله بگیرم ببینم چجوریه

سلام گل من الان خودم دارم این روش رو استفاده میکنم ،جواب میده خدارو شکر،صابون گوگرد از داروخونه گرفتم هر هفته ۳ بار استفاده میکنم کم و بیش بعد ی برگ آلو ورا بگیر پوستش رو بکن ،بریز تو مخلوط کن بعد بریز تو ی ظرفی بعداً برای استفاده ی عاشق بریز توی کاسه با ی نصف قاشق آبلیمو بریز توش ی شب در میون بزن به صورتت بزار خشک بشه بعد هر وقت خواستی بشور

میشه لطفاً برام صلوات بفرستید ⁦❤️⁩🧡💛💚💙💜⁦❤️⁩
سلام گل من الان خودم دارم این روش رو استفاده میکنم ،جواب میده خدارو شکر،صابون گوگرد از داروخونه گرفت ...

مرسی عزیزم راستش آلوئه ورا قبلا امتحان کردم ولی صابون گوگرد هیچ وقت نزدم مرسی ازت که گفتی