2777
2789
عنوان

نظرتونو میخوام بدونم درباره....

122 بازدید | 10 پست

سلام

من کلاس ۱۱ هستم و از همین الان دارم برای کنکور میخونم و اینکه دندونام نیاز به ارتودنسی داره و من بخاطر اینکه دندونام خوب نیستن خیلی حرص میخورم و همش به فکرشم و میگم همین ماه برم و ارتودنسی کنم ولی پدر و مادرم میگن ارتودنسی نیاز به مراقبت زیاد داره نمیتونی خوب درستو بخونی باید همش مراقبت کنی از دندونات ولی من میگم میتونم هم درسمو بخونم و هم مراقبت کنم از دندونام نظر شما چیه بنظرتون ارتودنسی کنم یا نه؟؟!!

لطفا بهم بگین چون خیلی ذهنمو مشغول کرده

ممنون

اگه از نظر خودت میتونی مدیریت کنی ارتودنسی کن

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یازدهمم و دندونام نیاز ب ارتودنسی دارن اما ارتودنسی نکردم چون میگن خیلی درد دارن مخصوصا بالای شش ماه هم باید بمونن تو دهنت ، حقیقتا میدونستم اگر انجام بدم تمرکزم از بین میره اما انجام ندادم

الهی ، گاهی ، نگاهی
منم یازدهمم و دندونام نیاز ب ارتودنسی دارن اما ارتودنسی نکردم چون میگن خیلی درد دارن مخصوصا بالای شش ...

من دوستام ارتودنسی کردن میگن زیاد درد نداره فقط اوایل میخوای غذا بخوری یکم دندونات درد میگیره که اونم زیاد دردناک نیست

به نظرم خیلی تا کنکور نمونده 

منم کلاس ۱۱ هستم 

برای کنکور سخت تلاش کن و بعدش برو ارتودنسی 

اگه الان بری ارتودنسی امکانش هست که هم از مراقبت از دندونات غافل شی و هم درسات

پس یکی یکی اول کنکور رو تموم کن بعد درسات

منم یه تاپیک نوشتم برو ببین میتونی کمکم کنی یا ن