2777
2789
عنوان

زنه قبلی خاستگارم

226 بازدید | 20 پست

۸۰۰ تا سکه مهرشه که هنوز پروندش بازه یه اپارتمان کامل گرفته ازش ازطریق مرده رفتن خارج اقامت گرفته بعد ولش کرده  حالا خواستگارم میگه من زخم خوردم به من هیچی مهریه نمیخاد بده من مجردم دخترم احساس بد دارم خاستگارامم سطح پایینن بشدت خونواده خوبیم ندارم قبولش کنم؟سنمم بالا ۳۷ اون ۴۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بنظرم خودت میگی خانواده خوبی نداری پس فردا خدایی نکرده به مشکل بخوری پشتوانه نداری حداقل ۱۱۰ تا سکه بزاره برات نذاشت نه

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

ببین بنظر من اگه از لحاظ مالی اوکیه قبولش کن

مهریه هم نگرفتی نگرفتی به شرطی که تو طول زندگیتون بتونی پول برا خودت بگیری ازش و جمع کنی

وگرنه فایده نداره

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂

اگه مهریه برات مهم نیس قبول کن

فک نکنم خیلی مهم باشه هااا

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤