2777
2789
عنوان

بالاخره پی ام منو سین زد

2573 بازدید | 119 پست

سلام دوستان شاید بدانید که من چرا اینجا عضو شدم فقط بخاطر اینکه قضیه خواستگاری و اینکه چرا یکدفعه بهم جواب منفی دادند رو ازتون بپرسم که مبهم بود(میتونید توی تاپیک های گذشته بخوانید.) اما امروز طبق معمول همیشه که مینوشتم و بلاک بودم نوشتم نماز روزه هاتون قبول که دیدم سین زده شد و نوشت از شما هم همچنین خلاصه خیلی رسمی حرف میزد و مینوشت یک بار دیگه هم چند روز پیش سین زد سر یه جزوه ولی فقط نوشت نه ممنون. اما این دفعه جمله اش طولانی تر بود.منم فقط نوشتم میشه یه سوالی بپرسم؟ که نوشت بپرسید؟ گفتم چرا به من گفتید نه. گفت از من میپرسی؟یعنی تو میخواستی زن بگیری؟و داماد شی؟. گفتم بعله برای همین آمدم خواستگاری نوشت من گفتم بهتون که بعد جواب مثبت با پدرم صحبت کن گفتم خب شما جوابی ندادید که؟ گفت خب تو صحبت نکردی تو فردای خواستگاری باید میومدی و با بابام صحبت میکردی تو باعث شدی من تحقیر بشم و آبروم پیش خانواده‌ام بره. نمیدونستم چی بگم و چی بنویسم گفتم بابام به بابات زنگ زده بود که من نمیتونم بیام گفت کاری به بابات ندارم بابای من از تو انتظار داشتن و من قبل خواستگاری گفتم باید بعدش بیای گفتم ولی شاهدی و خدا شاهده که شیفت شدم که خب باید میگفتی چرا به من گفتی که میای؟. ‌واقعا جا خوردم نمیدونم دلیلشون منطقیه یا نه یا اصلا چرا اخه؟ گفتم کاش به پدرتون میگفتی این پسره اینجوری نیست برای یک روز روی همه چی پا نذارن اونم عمدی نبود که گفت تو قول داده بودی گفتم چندین روز قبلش خودت میدونی که مشخص نبود اصن اگه بیکار بودم مریض بودم نیام خودت میدونی شیفت یعنی چی که. نوشت ساکت باش دیگه و دیگه هم به من پیام نده خاطراتت اذیتم میکنه تو حرف منو نمیفهمی و معنی مرد و قولش برای تو نیست تو راحت قول میشکنی همون طور که دل منو شکستی، قدرم رو ندونستی و من رو عذاب دادی آقای دکتر و دیگه باهات کاری ندارم نوشتم میشه سوالای درسی رو بفرستم گفت اصلا نپرس مودبانه و محترمانه بهت میگم شاید یه چیزی نوشتم که در شانت نباشه پس خداحافظی میکنیم تا اشک منو دریاوردی. و دیگه رفت و باز انگار بلاکم کرد چون بعدش نوشتم به احترام خاطرات چندین ماه عاشقی..... دیدم تیک نخورد پیامم. واقعا چرا اینجوری شده و از من بیزاره؟ من دوسش دارم هنوز؟ خیلی خیلی خیلی دوسش دارم هنوز؟ باورتون نمیشه همین که امروز باهاش جمله ای حتی صحبت نکردم کلی انرژی گرفتم و برای سلامتی اش دعا میکنم. خواهش میکنم بگید چرا اینجوری شد؟ واقعا فکر نمیکردم دلیل جواب این باشه؟ بگید برمیگرده دعا کنید برگرده

یا خدا چطور این قدر تایپ کردی!؟

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.