2777
2789

سلام خانم ها

من ۳۴ ساله و ۴ کیلو اضافه وزن دارم.

تنبلی تخمدان دارم و با مصرف دوفاستون مرتب پریود میشم یعنی اگر نخورم دیر به دیر پریود میشم تا دو ماه و نیم هم میکشه بدون قرص،حالا من ۸ ماه برای بچه دوم اقدام کردم و باردار نشدم،خودم تمام آزمایشات انجام دادم مشکل خاصی به جز مورد بالا نداشتم،اما امروز که جواب آزمایش اسپرم همسرم نشان دکتر دادم گفتن که تعداد سرهای طبیعی و سالم  اسپرمش پایینه درسته بالای ۴ درصدِ ولی ۶ خیلی کمه،و گفتن چون خودت هم شرایط پریودت به این صورت هست طبیعی باردار نمیشی باید آی یو آی کنی،اصلا من دارویی تا حالا نخوردم همسرم هم همینطور،تا پارسال دکتر مرتب میگفت عجله نکن وقت داری،حالا امروز میگه سنت بالاست،اگر دارو بدم ریسکه وقتتو از دست میدی😢انگار دنیا رو سرم خراب شده تو رو خدا اگر کسی تجربه داره به من بگه یکم آروم بشم 

بچه اولم بدون هیچ دارویی بعد دو ماه باردار شدم

برام دعا کنید خواهش میکنم

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.
با چند تا دکتر دیگه هم مشورت کن،، خیلیا با تنبلی تخمدان باردار شدن،،  شوهرت هم با دارو درمان م ...

اصلا حوصله ندارم از اول تمام مراحل برم،خیلی خسته شدم،من هم اینجا خیلی خوندم خانم هایی که تنبلی شدید داشتن باردار شدن واقعا نمیدونم چرا دکتر به این شکل به من گفت اصلا تو دلم خالی شده فقط دلم میخواد گریه کنم

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی از دکترا ذره ای رحم و مهربانی ندارن،، حتما دکتر دیگه ای هم برو

به امید خدا بذارم از لحاظ روحی بهتر بشم ،ممنون که جواب دادی عزیزم خیلی دلم گرفته 

به امید خدا بذارم از لحاظ روحی بهتر بشم ،ممنون که جواب دادی عزیزم خیلی دلم گرفته 

ناراحت نباش، مشکلت اصلا حاد نیست،، خودتو نگران نباش با دارو حتما بچه دار میشید،، اصلا به عمل و این حرفا فکر نکن

ناراحت نباش، مشکلت اصلا حاد نیست،، خودتو نگران نباش با دارو حتما بچه دار میشید،، اصلا به عمل و این ح ...

مرسی عزیزم خدا از زبونت بشنوه،بهترین ها نصیبت بشه ان شاء الله💝