2777
2789

سلام دوستان موقع اذانه ودرهای رحمت الهی باز زیر بارون نشستم و واسه تک تکتون دعای خیر میکنم لطفا شما هم واسم دعا کنید

سلام واسه حاجت رواییم دعای خیر کنید مرسی دوستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براتون یک آیت الکرسی میخونم 

التماس دعا   

لطفا شما هم برای عاقبت بخیریم و رسیدن به اونی که دوستش دارم البته اگه رسیدن بهش به صلاحمه دعا کنید     

لطفا هرکسی حتی اگه یه صلوات فرستاد و از ته دل دعا کرد لایک کنه براش صلوات بفرستم  

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕

عزیزم لطفا برام دعام کن 

دعا کن کم نیارم بتونم محکم باشم

منم برات دعا کردم حاجت روا باشی 🌹

باردارنیستم تیکر رسیدن ب اهدافمهههه♥😍    بهترین زندگیو خودم با دستای خودم میسازم چون من لایق بهترینهاااام💪❤  روزای خوبو میسازم😍😍

خداخیرت بده عزیزم خدا بهترین هارو بده بهت الهی آمین  حمد میخونم برات

التماس دعا

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.