2777
2789
عنوان

روبیکا

889 بازدید | 10 پست

سلام دوستان اونایی که روبیکا واردن میشه لطفا راهنماییم کنن که چطور فالوورامو افزایش بدم و چطور ویترین رو بروز نگه دارم؟

سلام واسه حاجت رواییم دعای خیر کنید مرسی دوستان

باید محتوای پیجت خیلی جالب باشه میتونی تب هم بزنی 🙂✌🏻

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

با پیجای دیگ تب بزن و همو تبلیغ کنین

چنتا پیج فیک بزن و تو تبلیغ بزن ک با هر فالو با مثلن ۹ تا پیج فالو میشین

من قبلنا که دور فالوور بودم این کارا میکردم شدم ۵ کا

الان دیگه فقط پست میبینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید محتوای پیجت خیلی جالب باشه میتونی تب هم بزنی 🙂✌🏻

اخه بعضیا پول میگیرن یه شبه ۱k افزایش میدن فالورا رو اونجا چجوری این کارو میکنن

اخه بعضیا پول میگیرن یه شبه ۱k افزایش میدن فالورا رو اونجا چجوری این کارو میکنن

نمیدونم واقعا 😐

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
با پیجای دیگ تب بزن و همو تبلیغ کنین چنتا پیج فیک بزن و تو تبلیغ بزن ک با هر فالو با مثلن ۹ تا پیج ...

اخه بعضیا پول میگیرن یه شبه ۱k فالورا رو زیاد میکنن اونا چطوری این کارو میکنن

اخه بعضیا پول میگیرن یه شبه ۱k فالورا رو زیاد میکنن اونا چطوری این کارو میکنن

اونا پیجایی هسن ک فالووراشون بالای ۱۰ ما یا بیشتره تو از همین پیجای ساده شروع کن تب بزن