2777
2789

مریضم😭.شفا میخوام

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاده اونقدر زیاده ک نمیتونی ارومم کنی 11 ماهه اروم نشدم فقط زجه زدم 

هروقت ب مشکلاتم فکر میکنم صدای تپش وحشتناک قلبمو میشنوم و هی بخودم میگم اللنه ک سکته کنم ازمرگ هم نمیترسم ایکاش این دنیا تموم نیشذ فقط یچیز ارومم میکنه اینکه دوستم باهام اشتی کنه😭😔شاید این مشکلی نباشه ولی اونا محرمم بودن با رفتنشون تنهاشدم 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

😮😮😮

باید کل زندگیمو بنویسم، نمیشه که😁 

فعلا مشکلم‌، مشکل بچمه... تاخیر داره ، حرفامونو متوجه نمیشه ، حرف نمیزنه ، مشکلم تنهاییه که واسه درمان بچم ‌اومدم یه شهر دیگه ، ۱۱ روزه که تنهام ، همسرمم پیشم‌ نیست.... وسواس فکری دارم که نمیتونم اتفاقات تلخ گذشته رو فراموش کنم و و و ... دیگه چی بگم ؟😁

🖤

بچم بابت جیش و پوشک گرفتنش همکاری کنه سه سالشه دیگه ☹️☹️☹️☹️

باید واسش توالت بچه بخری و وقتی می خواد دستشویی کنه باهاش باشی واسش قصه یی چیزی تعریف کن مثلا می تونی بگی (اَاَاَاَاَ جیشششش)😅مامان من اینکار رو میکرد و جواب داد

هرچی بگزره امکان داره از دستشویی و اینا بترسه عزیزم

امروز وقتی می خوام افطار کنم و همچنین سحر واست دعا میکنم و سر نمازم از خدا واست شفا طلب میکنم گلم

ی دنیا ممنونم عزیزم..بچه کوچیک دارم.میخوام سالم باشم خودم به خوشی بزرگش کنم

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
زیاده اونقدر زیاده ک نمیتونی ارومم کنی 11 ماهه اروم نشدم فقط زجه زدم  هروقت ب مشکلاتم فکر میکن ...

عزیزم تنها گذاشتن دوست خوب سخته 

ولی باید بفهمی چی شد که اینطوری شد