2777
2789

زخم دارم عفونتم دارم سه شنبه بهم نوبت داده ظهر تا حالا اروم نگرفتم توروخدا یه چیز بگید بخورم اروم شم .جوشوندنی چیزی؟؟؟😭😭😭

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

هنوزنمیدونی؟؟؟ چای نبات

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیدونم چی واستون خوبه 

اما خودم وقتی درد پریودی دارم دارچین فراوان با نبات و اب جوش حالمو خوب میکنه

و اینکه میرم زیر دوش آب گرم البته فقط شکم ب پایین

و بعد ی نوافن میخورم و میخوابم

بیدار ک میشم حالم خوبه خوب

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖
هیوسین بخور

براعفونت خوبه؟

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
براعفونت خوبه؟

نه فقط برای دلدرد خوبه ، فعلا چون پریودی  هیچ استعمال خارجی انجام نده با قرص و دمنوش اروم کن خودتو تا بری دکتر

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
نه فقط برای دلدرد خوبه ، فعلا چون پریودی  هیچ استعمال خارجی انجام نده با قرص و دمنوش اروم کن خو ...

پریود نیستم کهههه عفونت دارم زخمم دارم 

پریود نیستم کهههه عفونت دارم زخمم دارم  

اهان زخم دهانه رحم داری(اونو باید اگه شدیده فریز کنی)، تا حالا سرکه سفیدو سیب رو امتحان کردی؟سرکه سفیدیا سیب رو بریز با اب قاطی کن خودتو بشور یا تو لنگن با بتادن و سرکه سفید بشین و جوش شیرین، ژل واژینال و نیستاتین قرص واژینال هم می تونی برای عفونت از داروخونه بگیری استفاده کنی

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
عفونتت و زخم درمان شد عزیزم؟

سلام عزیرم نه میرم دکتر خوب میشم باز دوباره میگیرم