زخم دارم عفونتم دارم سه شنبه بهم نوبت داده ظهر تا حالا اروم نگرفتم توروخدا یه چیز بگید بخورم اروم شم .جوشوندنی چیزی؟؟؟😭😭😭
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
نه فقط برای دلدرد خوبه ، فعلا چون پریودی هیچ استعمال خارجی انجام نده با قرص و دمنوش اروم کن خو ...
پریود نیستم کهههه عفونت دارم زخمم دارم
اهان زخم دهانه رحم داری(اونو باید اگه شدیده فریز کنی)، تا حالا سرکه سفیدو سیب رو امتحان کردی؟سرکه سفیدیا سیب رو بریز با اب قاطی کن خودتو بشور یا تو لنگن با بتادن و سرکه سفید بشین و جوش شیرین، ژل واژینال و نیستاتین قرص واژینال هم می تونی برای عفونت از داروخونه بگیری استفاده کنی
با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
سلام عزیرم نه میرم دکتر خوب میشم باز دوباره میگیرم