2821
2789
عنوان

درد اوایل بارداری

103 بازدید | 14 پست

سلام دوستا عزیزم و من امروز موعدپریودیمه اما دیردز ازمایش دادم مثبت بود و من درد واژن خیلی دارم و کمر انگار هر ثانیه میخام پریود بشم یا یهو سمت راست شکمم لنگار میگیره برا چند دیقه ب حدی ترشح دارم ک انگار هرثانیه دارم پریود میشم و دکتر دیروز بهم شیاف پروژسترون داد ۴۰۰ این شیاف برا چیه؟ دکتر گف ۴ هففتهه ودوهفته بعدبرو سنو هعیدحس میکنم الان پریود میشم کیسه آب گرم بذارم ضرر داره پا سمت راستمم زانوش درد میکنه دردام دقیقا مث پریودیامه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم عین شمام ۴ روز از پریودم گذشت امروز بلاخره مثبت شد بی بی بارداری دومم دکتر به شما چی گفت منم درد کمر دارم حس میکنم هی میخوام پریود بشم

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏
منم عین شمام ۴ روز از پریودم گذشت امروز بلاخره مثبت شد بی بی بارداری دومم دکتر به شما چی گفت منم درد ...

ب من گف دوهفته دیگ برو سنو ببین کیسع تشکیل شله یانه

ب من گف دوهفته دیگ برو سنو ببین کیسع تشکیل شله یانه

من شنبه نوبت دارم انشالله برای هردومون سالم.شمام درد کمرت میگیره ول میکنه؟من که زیر شکمم هم صدای نفخ میده بارداری اول اصلا اینطوری نبودم قبلش هیچ علائمی جز سوزن سوزن رحم نداشتم این یکی کلا فرق داره

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏
دردات طبیعیه منم داشتم  شیاف پروژسترون میدن ک لکه بینی نگیری سقط نکنی

اجی شیاف پرژسترون و ازجلو بذارم؟؟اجی روم ب دیوار گاهی میرم ادرام میکنم واژنم تیرمیکشه طبیعیه؟

اییی خداترو رسوند همین الان میخاستم بذارم

اصلا  نزار  باعث سقط  میشه  .من  تا  ۲ماهگی جوری  دل  درد  کمر  درد  داشتم  که  هر  لحظه  میگفتم  پریود شدم  .تازه  مثلا  همراه  با  دل  درد    ترشح  هم  یکهو  ازم  میومد  که  میگفتم  ۱۰۰ درصد  پریود  شدم 

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
اجی شیاف پرژسترون و ازجلو بذارم؟؟اجی روم ب دیوار گاهی میرم ادرام میکنم واژنم تیرمیکشه طبیعیه؟

طبیعیه 

من واژینال زدم 

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز