2777
2789
عنوان

معجزه

1089 بازدید | 4 پست

من درد دنبالچه داشتم خیلی دکتر رفتم کاملا خوب نشده بودم تا این که یه پماد درست کردم با چند بار استفاده کاملا خوب شدم این پماد برای التهاب مفاصل عالیه حتما امتحان کنید ، ترکیب وازلین و پودر زنجبیل، لطفا لایک کنید تا پر بازدید بشه همه ببیند و استفاده کنن خدا رو شکر من خوب شدم

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مقدارش هم بگو

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

همین جوری پودر زنجبیل رو با وازلین قاطی کن اندازه خاصی نداره ولی هر چی زنجبیلش بیشتر باشه بهتره اولش یه کم میسوزه ولی قابل تحمل ولی خیلی خوبه خیلی تاثیر داره 

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.