2777
2789
همون که برای افطار درست میکنن با نشاسته و زعفرون 

اب و نشاسته و زعفران بذار رو اجاق هم بزن مثل فرنی و اجازه بده قوام بیاد و سفت بشه میتونی یکم در حد یه دوتا قاشق روغن بهش اضاف کنی 

شکر میتونی موقع پخت بزنی یا اینکه نه موقع سرو 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

بعد از به جوش اومدن، هم زدن رو متوقف میکنیم و هر از گاهی هم میزنیم.

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اندازه هر دو قاشق نشاسته، دو قاشق غذا خوری شکر میریزیم.

پس دوتا قاشق شکر نیاز داریم. بعد از سفت شدن نشاسته ،شکر و گلاب و پودر هل و زعفرون میریزیم.

شعله گاز رو کمتر میکنیم در حد سوزنی

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
اولین و مهمترین اینکه که پودر نشاسته رو توی یه کاسه بریزیم و روش آب بریزیم و اصطلاحا نم کنیم برای یک ...

ممنونم 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

درش رو میزنیم و مدت یک ربع تا بیست دقیقه صبر میکنیم تا بوی خامی نشاسته از بین بره و جا بیفته و عطر گلاب و هل در بیاد.

توی ظرف خوشگل میکشیم و گرم گرم میخوریم.

دو تا چیز:

من معمولا توش هل نمیریزم. هم دونه تیره رنگش دیده میشه و قشنگیش به شفافیشه و هم اینکه هل، عطر گلاب و زعفرون رو تحت تاثیر قرار میده. دوم اینکه ، معمولا لرزون رو توی پیاله های تک نفره میریزن و سرو میکنن.

دو تا چیز: من معمولا توش هل نمیریزم. هم دونه تیره رنگش دیده میشه و قشنگیش به شفافیشه و هم اینکه ه ...

خیلی لطف کردی ممنونم 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
دو تا چیز: من معمولا توش هل نمیریزم. هم دونه تیره رنگش دیده میشه و قشنگیش به شفافیشه و هم اینکه ه ...

ببخشید متن کاملش ندارین؟

تیکه تیکه هس این

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
آب یا شیر نداره؟

از نت گرفتم عزیزم هرچی گفته بود رو گذاشتم