2777
2789
عنوان

به نظرتون نی نی دارم؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبر کن..خودتو سرگرم کن روزا بگذره..فکرشونکن 

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔

یه هفته صبر کن نشدی دوباره بی بی بزن انشااللله که نینی داری شاید لانه گزینی اتفاق افتاده 

کار سنگین نکن تا جایی که میتونی  استراحت کن شاید نی نیه

برا منم دعا کن خیلی وقت منتظرم ۸ روزه عقب انداختم روز پنجم بی بی چکم مثبت شد آز منفی اولین باره عقب میندازم برام دعا کن 😔🌸❤

اخه بی بی چک منفی بود 😔

چندروز ازپریودت گذشته مگه ۱ روز نگذشته

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
یه هفته صبر کن نشدی دوباره بی بی بزن انشااللله که نینی داری شاید لانه گزینی اتفاق افتاده  کار ...

ایشالا جفتمون نی نی داشته باشیم نی نی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و عاقبت بخیر 

من 4 روز به موعود پری خط انداخت ولی بعد این که خشک شد معلوم بود خیلی کم رنگ اگه دور ننداختی دوباره ن ...

وای مثه اینکه یه خط خیلی خیلی کمرنگ داره ولی الان دیگه نباید روش حساب کرد مال دیروزه اخه😬

پریودم نامنظمه ولی ماه پیش ۲۸ ام پریود شدم با مصرف مدروکسب پروژسترون سیکلم حدودا ۳۴ روزست

من سردخترم  لکه بینی داشتم.  ۳تا بی بی زدم منفی شد روز سیزدهم ۴رومی زدم مثبت شدیعنی ۱۳ روز ازموعدم گذشته بود

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...