2777
2789

سلام وقت همگی بخیر

من تا الان نخوندم و قصدم اینه دوازدهممو کامل بخونم و بعدش درسایی که میتونه رتبمو جابجا کنه رو کامل از پایه  بخونم خودم خیلی اطلاع ندارم قصدمم دانشگاه فرهنگیانه حالا بنظر شما درصد اور ترین درسا برای انسانی چه درس هایی هستن 

مرسی🍃🍃🍃

دیگه کنکوری نیستم  

سلام عزیزم تاجایی من درحریانم دانشگاه فرهنگیان خیلی سخت دانشجو میگیره بهتره زیاد بهش فکرنکنی نمیگم‌نمیتونی ولی میگم زیاد بهش فکرنکن که اکه نتونستی توی ذوقت نخوره والبتخ بگم اکه کلاهک قبول نشدی اصلا نگران نباش چیزای خیلی مهم ترین توی دنیا به جز درس خواندن و هدر دادن عمرهست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم عزیزم انسانی نیستم میتونی ضریب درساتونو تو کنکور نگا کنی با توجه ب ضریبش تو اون درس ک موفق تری همونارو از پایه بخون

موفق باشی 🧡

کاربری دو نفره ست....... چالش‌ناشناسم 🦋 https://harfeto.timefriend.net/16378372719844⚜️ 
سلام عزیزم تاجایی من درحریانم دانشگاه فرهنگیان خیلی سخت دانشجو میگیره بهتره زیاد بهش فکرنکنی نمیگم‌ن ...

آره میدونم جذبش واقعا سخته کلا شاید دو سه نفر تو شهر...

مرسی عزیزم 🍃⚘😚

دیگه کنکوری نیستم  
نمیدونم عزیزم انسانی نیستم میتونی ضریب درساتونو تو کنکور نگا کنی با توجه ب ضریبش تو اون درس ک موفق ت ...

قربونت عزیزم ... پس من چینش درسارو طوری میچینم که اونایی که ضریبش بالا تره اول باشه و...

دیگه کنکوری نیستم  
قربونت عزیزم ... پس من چینش درسارو طوری میچینم که اونایی که ضریبش بالا تره اول باشه و...

آره عزیزم ولی ممکنه درسای ضریب بالا برات سخت باشع و زمان یادگیریش برابر با خوندن سه تا درس ضریب پایین در این صورت میتونی ضریب پایینارو بخونی ، علاوه بر ضریب درسا به میزان یادگیریت ک تو کدوم درس بهتره هم توجه کن

کاربری دو نفره ست....... چالش‌ناشناسم 🦋 https://harfeto.timefriend.net/16378372719844⚜️ 

من یکی از دوستام مشاور تحصیلی میده و خودشم دانشجوئه اینجا هم معرفی کردم اونایی که رفتن پیشش راضی بودن 

شمارشو میدم سوالی داشتی بپرس ازش 

۰۹۲۱۳۱۰۸۲۹۲

اگه بچه هاتون یا خودتون از پایه ی سوم تا نهم به کمک نیاز داشتید برای هر چیزی ...امتحان مدرسه ، امتحان نهایی، تقویت یک درس و.... من کسیو میشناسم کمکتون کنه با هزینه ی خیلی خیلی کم هر ساعت کلاسی که یک ساعت و نیمه ۱۵ تومن(هم برای کسب تجربه و هم اینکه برای همه ممکن باشه)...😊😊بهشون پیام بدین و پایه ی تحصیلی و درسی که می خواین رو پیامک کنین تا زمان مشخص کنن اگه کارتون عجله ای بود حتما ذکر کنین 🌹🌹🙏 شمارشون تو تاپیکم هست😍