2777
2789
عنوان

دعا مجرب برای برگشت معشوق میخوام

1397 بازدید | 18 پست

سلام خانم های عزیز لطفا اگه میخوایین انرژی منفی بدین یا سرزنش کنید اصلا چیزی نگید ممنون میشم 

اما ابجی عزیزی که میدونن دعایی برای برگشت معشوق بگید بهم حالم خیلی خرابه لطفا هر دعایی میدونید بهم بگید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروقت دلت گرفت یاوقت اذان به اون فردفکرکن وازخدابخواه واین دعا روهرچندتاکه دلت گفت باخلوص بخون  ...

معنیش چی میشع

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
رفع کدورت و بازگشت معشوق

بازگشت رنجیده خاطر و یا مطلوب

چنانچه کسی از شما رنجیده خاطر گشته و قصد دارید او دوباره باز گردد شربتی تهیه کرده و در آن گلاب و آب لیمو بریزید روز پنج شنبه در وقت نماز عصر رو به قبله نشسته چشم ها را ببندید و ۱۴۰۰ مرتبه ذکر  (یا وَدُودُ)  را بگویید سپس بر پیاله دمیده و خود بنوشد یا به کسی که طالب آن شخص است بدهد تا بخورد و چنانچه در بین ذکر مطلوب آمد ذکر را تعطیل نکند این عمل را در سه یا هفت روز تکرار کند مجرب است