2777
2789
عنوان

قرص لتروزول بدون امپول جواب میده؟

29746 بازدید | 72 پست

دوستان کسی بوده که لتروزول بخوره و بدون امپول باردار بشه؟

اگر آره چند دوره و چجوری مصرف کرده

علائم بارداریشو هم بگه

مرسی

خدایا شکرت خودت دادی خودتم نگهدارش باش😍🤰🏻🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من خوردم یه سال پیش ولی امپول نزدم، اون ماه هم ازاد نشد تخمکم، باید بری دکتر امپول بده

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

سلام گلم من دو ماه خوردم. ماه اول فولیکولم خوب نبود باردار نشدم ماه دوم خوردم دیگه سونو ندادم که ببینم فولیکولم چطوره ولی باردارم شدم. کنارش دوتا داروی دیگه ام مصرف میکردم. علائم بارداریمم چقد فرق میکنه باهمه😔 اصلا تهوع ندارم. چن هفته حساسیت سینه و اشتهای بالا همین

من نخوردم و نمیدونم  ولی یکی میگفت نه چون ممکن تخمک آزاد نشه و کیست بشه

من شنیدم اگر کسی هر ماه پریود بشه پس یعنی تخمکش ازاد شده و آمپول ازادسازی واسه افرادیه که چند ماه یک بار پری میشن

ولی خب بازم برام سوال بودم خواستم تجربه دوستانمم ببینم

سلام گلم من دو ماه خوردم. ماه اول فولیکولم خوب نبود باردار نشدم ماه دوم خوردم دیگه سونو ندادم که ببی ...

عزیزم بسلامتی بغل بگیری نی نیتو

من شنیدم اگر کسی هر ماه پریود بشه پس یعنی تخمکش ازاد شده و آمپول ازادسازی واسه افرادیه که چند ماه یک ...

انشالله همین ماه باردار بشی

من پری منظم ولی تنبلی دارم(البته به جز این بار که عقب افتاده) دکتر بهم هنوز هیچ دارویی نداده میترسم سر خود بگریم

اگه جوابی پیدا کردی به منم بگو لطفا

یک بار دیگر عشق را با خون  نوشتن
سلام گلم من دو ماه خوردم. ماه اول فولیکولم خوب نبود باردار نشدم ماه دوم خوردم دیگه سونو ندادم که ببی ...

برای ماهم دعا کن خدا نصیبمون کنه

انشالله همین ماه باردار بشی من پری منظم ولی تنبلی دارم(البته به جز این بار که عقب افتاده) دکتر بهم ...

عزیزم منم دقژقا مثل شما پری منظم دارم ولی این ماه عقب افتاد 

یه مقدار هم تنبلی دارم

دیگه نا امید شدم