2777
2789
عنوان

دکتر لیلا قربانی کرج

485 بازدید | 3 پست

سلام من دوماه پیش کرونا گرفتم ازون موقع همش پریودم به یه دکتر زنان گفتم گفت مفنامیک بخور خوردم قطع شد اما دوهفته بعد باز پریود شدم نمیدونم از استرسه از چیه همه چیم بهم ریخته، میخوام برم پیش دکتر لیلا قربانی، کسی پیش ایشون رفته؟ خودشون سونوگرافی انجام میدن یا میفرستن جایی؟ تشخیصشون خوبه؟ سونوی واژینالم خودشون انجام میدن؟

عزیزم من ایشون رو نمیشناسم ولی خودم پیش دکتر شبنم‌وثوقی میرم خیلی راضیم چند ساله میرم.سو نو هم توی مطب خودش داره

.به نام خدای رنگین‌ کیان .کاش بد نشود آخر این قصه ی بد . ایران همیشه عزادار.ایران همیشه گریان.ایران همیشه غمگین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واژینال هم انجام میدن؟ مطبشون کجاست

واژینال رو نمیدونم عزیزم ولی خیلی دکتر خوبیه 

آدرسش چهار راه طالقانی .به سمت شهدا.کنار بانک تجارت برج آرین طبقه بالای همکف

۳۲۲۶۶۷۴۰ .اینم تلفنشه.

.به نام خدای رنگین‌ کیان .کاش بد نشود آخر این قصه ی بد . ایران همیشه عزادار.ایران همیشه گریان.ایران همیشه غمگین.