2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امضات خوندم میشه بگی مریضیتون چیه؟ چراپدرومادرت خونشون راهت نمیدن؟ 

شوهرم پارانوئید داشته مامان بابامم مخالف ازدواجمون بودن

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

هرچقدم که همسرم و بابامو دوست داشته باشم ولی بازم

♥️مامانم♥️

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

بستگی داره که چرا بخوام همچین کاری کنم اگه بی جهت و بی دلیل باشه و یه حق انتخاب داشته باشم همسرم چون تا آخر عمر قراره اون باهام باشه 

ولی اگه همسرم وادارم کنه پدر مادرم و انتخاب میکنم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بستگی داره که چرا بخوام همچین کاری کنم اگه بی جهت و بی دلیل باشه و یه حق انتخاب داشته باشم همسرم چون ...

بله درسته ولی الان آدمهایی هستن ک پدرو مادرشون زیاد خوب نیستن ولی همسر مهربانی دارند و همینجور برعکس هست 

اوکی عزیزم انشالله که خوشبخت‌ترین بشی که همه ی مخالفاپشیمون بشن وهمه به زندگی شما غبطه بخورن

ممنــــون🥺💙

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
دلم یه جوری شد امضاتو خوندم ان شالله همیشه تو خوشی وآرامش باشی ❤

مرسی گلم🧡

بله درسته ولی الان آدمهایی هستن ک پدرو مادرشون زیاد خوب نیستن ولی همسر مهربانی دارند و همینجور برعکس ...

گفتم که بسته به شرایط بلاخره آدم می‌تونه تشخیص بده مشکل از کیه و بر اساس منطق انتخاب کنه نه احساسات 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید